Violenţe la Roşia Montană. Remus Cernea, gonit de mineri

| 25 sep, 2013

Localnicii din Roşia Montana au încercat săţl agreseze pe Remus Cernea. De teamă, deputatul s-a refugiat în maşina Poliţiei.

Doi cetăţeni de naţionalitate germană au fost evacuaţi din zonă după o serie de ciocniri între reprezentanţi ai ONG-urilor şi minerii de la Roşia Montană.

Prezent şi el la faţa locului, deputatul Remus Cernea a fost huiduit minute în şir şi, ulterior, izgonit de localnici. De teamă, Cernea s-a refugiat într-o maşină de Poliţie.

"Am spus că vin pentru a asculta toate opiniile. E nevoie de dialog, prin dialog se construieşte democraţia. Din păcate, din cauza reacţiei violente, dialogul nu a putut avea loc. Eu sunt un om curajos! Am mai fost aici şi voi mai veni. În calitate de politician îmi voi asuma toate implicaţiile poziţiei mele publice. Înţeleg supărarea fiecărui om, e responsabilitatea autorităţilor care au întârziat să înceapă un dialog cu toate părţile implicate. Am fost în Piaţa Universităţii. Cred că trebuie să depăşim faliile. Sunt deschis în continuare dialogului", a spus Remus Cernea, la scurt timp după incident.

"Minerii au fost amăgiţi cu promisiuni deşarte din partea companiei. Decizia cea mai bună e ca Guv să retragă proiectul din Parlament", a adăugat Cernea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ