Viorel Hrebenciuc despre sprijinul primit de PSD de la PPDD: În unele judeţe da, nu în toate

| 03 iun, 2014

Viorel Hrebenciuc, deputat PSD, a declarat marţi, după şedinţa Camerei Deputaţilor, că o alianţă cu PP-DD ar fi o soluţie în momentul de faţă, dar numai în unele judeţe.

Viorel Hrebenciuc, deputat PSD, a declarat marţi, după şedinţa Camerei Deputaţilor, că o alianţă cu PP-DD ar fi o soluţie în momentul de faţă, dar numai în unele judeţe şi a susţinut că această alăturare politică este 'aşa cum a fost şi cea pe care a făcut-o PNL-ul cu PDL-ul'.

Întrebat dacă PP-DD îi va sprijini pe social-democraţi, Hrebenciuc a spus: 'În unele judeţe da, nu în toate'.

El a admis că social-democraţii au nevoie de sprijinul PP-DD şi în Parlament, pentru unele legi organice, menţionând că discuţiile cu reprezentanţii acestui partid sunt 'ad-hoc'.

Hrebenciuc a respins ideea că PNL şi PDL ar deţine majoritatea în mai multe judeţe. 'Pe hârtie poate să existe o astfel de posibilitate, în fapt nu va exista', a afirmat el.

Cât priveşte ipoteza ca Iohannis să fie prezidenţiabilul dreptei, deputatul social-democrat a spus că nu vede 'nicio posibilitate' în acest sens.

Întrebat dacă Klaus Iohannis ar putea încurca planurile social-democraţilor, Viorel Hrebenciuc a răspuns: 'Nu are cum să le încurce, staţi de vorbă mai mult cu domnia sa şi vă lămuriţi'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ