Vise premonitorii care aduc moartea. Trebuie să fii precaut dacă visezi AŞA CEVA

| 22 mai, 2014

Pe 29 iulie 1589, Henric al III-lea, regele Frantei, viseaza ca toate vesmintele si insemnele regale, camasi, sandale, tunici, mantia de satin azuriu şi sceptrul sunt insangerate si calcate in picioare de calugari. Trei zile mai tarziu, pe 1 august, este asasinat de calugarul Jacques Clement.

În noaptea de 13 spre 14 mai 1610, Henric al IV-lea, urmatorul rege al Frantei, viseaza ca vede un curcubeu deasupra capului sau. La trezire povesteste visul celor din preajma.

" Oh, spune  cineva,  acesta  e  un  semn  foarte  rau. Dintotdeauna un astfel de vis a insemnat moarte violenta. V-as sfatui insistent, cu tot respectul, Sire, sa nu iesiti astazi din palat."

Henric al IV-lea, ridica din umeri si la ora 4 se urca in caleasca sa pentru a se duce la Arsenal. La 4 si 10 minute trece prin rue de la Ferronnerie, unde este asasinat de Ravaillac.

In noaptea de 17 spre 18 iunie 1815, Napoleon viseaza ca o pisica neagra alearga in doua randuri de la o armata la alta si vede regimentele sale sfartecate. Se trezeste, gafaind, gandindu-se ca acest vis inseamna tradare si infrangere. Cateva ore mai tarziu, Marea Armata este nimicita pe campia de la Waterloo…

In luna aprilie 1865, cu cateva zile inainte sa fie asasinat, Abraham Lincoln povesteste sotiei si unuia dintre amicii sai ce vis a avut:

„Traversam toate salile Casei Albe fara sa intalnesc absolut pe nimeni; dar tot mergand, la un moment dat am auzit niste suspine. Cand am intrat in salonul de est, am vazut o adunare de oameni in doliu. in centrul incaperii se afla un catafalc pe care era depus un mort in haine fastuoase, de ceremonie. In jurul lui soldati stateau de garda. M-am apropiat:

- Cine a murit la Casa Alba? am intrebat.
-  Presedintele, mi-a raspuns unul dintre soldati. A fost asasinat.

Atunci am auzit multimea gemand si acest lucru m-a trezit. Nu am mai putut sa inchid ochii toata noaptea. Stiu bine ca nu e decat un vis, dar aceasta viziune nu inceteaza sa ma obsedeze.”

Trei zile mai tarziu, Presedintele cadea sub gloantele trase de Booth.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ