Vizită inopinată a premierului Tudose pe şantierul autostrăzii Deva-Lugoj

| 20 oct, 12:12

Premierul Mihai Tudose, aflat în judeţul Hunedoara, a făcut, vineri dimineaţa, o vizită inopinată pe autostrada Deva-Lugoj, pentru a verifica personal stadiul lucrărilor.

Tudose se află vineri în judeţul Hunedoara. El a făcut o oprire inopinată pe şantierul autostrăzii Deva - Lugos, pe descărcarea de la Şoimuş, în capătul autostrăzii Deva - Orăştie.

Terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit, în iulie, pe o lungime de 70 de metri, în zona localităţii Holdea.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, pentru Mediafax, la acel moment, că terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri.

”Ieri (joi - n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta, deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control care urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus la acel moment purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

Tag-uri: Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ