Vlad Alexandrescu, avizat pentru funcția de ministru al Culturii

| 16 noi, 23:28

Profesorul Vlad Alexandrescu a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate pentru funcția de ministru al Culturii.

Decizia a fost luată cu 25 de voturi 'pentru' și o abținere (Mihai Sturzu — PSD).

Printre prioritățile enunțate de viitorul ministru al Culturii în discursul susținut în fața parlamentarilor din Comisiile pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă se numără: elaborarea și trimiterea către Parlament a Codului Național al Patrimoniului; un nou concept al finanțării creatorilor de cultură, printr-o aplicație mai flexibilă; lansarea și proiectarea unei noi săli de concerte în București; consolidarea unor clădiri de patrimoniu cu risc seismic ridicat care adăpostesc instituții de cultură.

Miniștrii propuși de premierul desemnat Dacian Cioloș au fost audiați luni în comisiile de specialitate din Parlament, marți urmând să primească votul de învestitură în plenul reunit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ