Vladimir Putin despre forța DE NECONTROLAT care ne AMENINȚĂ. Istoria se poate repeta!

| 16 oct, 2014

Presedintele Vladimir Putin sustine ca este ingrijorat din cauza manifestarilor nationaliste si rasiste pe batranul continent si crede ca Rusia are datoria sa se opuna nazismului.

"Din pacate, 'vaccinul' impotriva virusului nazismului care a fost dezvoltat dupa procesele de la Nurnberg si-a pierdut eficacitatea in anumite tari din Europa. Un exemplu clar in acest sens il reprezinta manifestatiile neonaziste care au devenit obisnuite in Letonia si in alte tari baltice", a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intr-un interviu pentru presa din Serbia, citat de Moscow Times.

Afirmatiile lui Putin au fost facute inaintea vizitei sale la Belgrad, prilejuita de comemorarea a 70 de ani de la eliberarea orasului de sub Germania nazista, care va avea loc joi.

"Situatia din Ucraina provoaca o deosebita ingrijorare; revolta anticonstitutionala care a avut loc in februarie a fost condusa de fortele nationaliste si de alte grupuri radicale", a adaugat liderul de la Kremlin.

Desi interviul presedintelui Vladimir Putin din revista "Politica" din Serbia nu a fost inca publicat, agentia de stiri RIA Novosti a prezentat cateva fragmente din acesta.

"Este de datoria noastra astazi sa ne opunem glorificarii nazismului. Trebuie sa rezistam cu hotarare incercarilor de a schimba rezultatul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sa combatem in mod constant toate formele si manifestarile de rasism, nationalism agresiv si sovinism", a spus Putin.

Presa rusa nominalizeaza si Republica Moldova ca fiind una dintre tarile in care xenofobia si nazismul inca se manifesta. Potrivit studiului White Book of Nazism 2014, realizat pentru perioada 2012-2013 in 19 tari din Europa, cele mai ridicate niveluri de nationalism radical au fost identificate in Grecia si Letonia. Clasamentul a continuat cu Ucraina, Estonia, Republica Moldova, Lituania si Marea Britanie, arata Itar-Tass.

Belgradul va organiza prima sa parada militara din ultimii aproape 30 de ani pe 16 octombrie, la care va participa si Vladimir Putin.

Vizita lui Putin a starnit deja critici in Occident. Astfel, Michael Kirby, ambasadorul Statelor Unite in Serbia, a declarat ca "poti avea relatii bune cu Rusia si China, dar si cu SUA. Insa punctul nostru de vedere, in privinta vizitelor oficialilor chinezi si rusi, difera. Chinezii nu au atacat pe nimeni, dar rusii da", in ziarul Vecernye Novosti de la Belgrad.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 06:49
BVZ_Moskva_S
Строительство легковозводимых зданий
Быстро возводимые здания: коммерческая выгода в каждом элементе!
В нынешней эпохе, где время имеет значение, скоростройки стали настоящим выходом для бизнеса. Эти прогрессивные сооружения комбинируют в себе надежность, финансовую выгоду и быстроту установки, что делает их наилучшим вариантом для различных бизнес-проектов.
Каркас быстровозводимого здания
1. Скорость строительства: Минуты - важнейший фактор в бизнесе, и быстровозводимые здания позволяют существенно сократить сроки строительства. Это значительно ценится в моменты, когда необходимо оперативно начать предпринимательскую деятельность и начать получать прибыль.
2. Экономичность: За счет улучшения процессов изготовления элементов и сборки на объекте, цена скоростроительных зданий часто приходит вниз, по отношению к традиционным строительным проектам. Это способствует сбережению денежных ресурсов и достичь более высокой инвестиционной доходности.
Подробнее на http://scholding.ru/
В заключение, моментальные сооружения - это великолепное решение для коммерческих задач. Они включают в себя быстроту монтаж

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ