Vladimir Putin îndeamnă la unirea eforturilor în lupta împotriva terorismului

| 23 mar, 11:00

Liderul rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe premierului britanic, Theresa May, în legătură cu atacul terorist care a avut loc cu o zi înainte la Londra și a îndemnat la unirea eforturilor în lupta împotriva terorismului, informează joi agenția de presă TASS.

'Este evident că pentru contracararea amenințării teroriste este necesară unificarea reală a eforturilor tuturor membrilor comunității mondiale', a declarat liderul rus în mesajul de condoleanțe. 'Forțele terorii acționează tot mai mișelește și mai cinic', a constatat șeful statului rus.

Putin a exprimat, de asemenea, cuvinte de condoleanțe și susținere pentru familiile celor decedați în atac și le-a urat recuperare grabnică tuturor celor care au avut de suferit de pe urma atentatului terorist.

Circa 40 de persoane au fost rănite atunci când un bărbat, îmbrăcat în negru și purtând barbă, a intrat miercuri după-amiaza cu mașina sa în mulțime pe podul Westminster, în fața Big Ben, înainte de a înjunghia mortal un polițist încercând să intre în Parlamentul de la Londra.

Printre răniți se numără trei liceeni francezi, în excursie școlară, dintre care doi sunt în stare gravă. Doi cetățeni români au fost de asemenea răniți, a anunțat Bucureștiul, la fel ca și cinci turiști sud-coreeni, potrivit agenției Yonhap.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ