Vochiţoiu (PMP): PNL va pierde cel puţin 5% din voturi după demisia lui Vasile Blaga

| 28 sep, 16:51

Partidul Naţional Liberal (PNL) va pierde "cel puţin 5%" din voturile în alegerile parlamentare după demisia lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al partidului şi coordonator al campaniei electorale a PNL, a declarat miercuri, pentru Agerpres, preşedintele filialei judeţene PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu.

"Demisia domnului Blaga este în conformitate cu codul deontologic pe care l-a impus partidului său. Eu cred că un om beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, conform Constituiţiei, dar dacă el şi-a impus codul acela, trebuie să-l respecte. PNL va pierde clar cel puţin 5% doar prin faptul că el e artizanul tuturor campaniilor (partidului, n.r.) de până acum", a spus senatorul Voichiţoiu. 

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Decizia a survenit după ce procurorii anticorupţie au dispus urmărirea penală a lui Vasile Blaga pentru trafic de influenţă, fapte ce ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta a îndeplinit funcţia de secretar general al unui partid aflat la guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ