Vodafone va investi peste două miliarde de dolari în India

| 15 oct, 2013

Grupul britanic Vodafone Plc ar putea investi peste două miliarde de dolari (1,25 miliarde de lire sterline) în India, în urma deciziei Guvernului de a permite companiilor străine să deţină integral subsidiarele locale, a anunţat marţi ministrul indian al Telecomunicaţiilor, Kapil Sibal, citat de Reuters.

'Vodafone va aduce peste două miliarde de dolari în investiţii şi va beneficia de noile reglementări privind investiţiile străine directe (FDI)', a afirmat oficialul indian.

Vodafone intenţionează să-şi majoreze participaţia la subsidiara sa din India, după eliminarea plafonului de 74% a investiţilor companiilor străine în telecomunicaţii, a declarat recent pentru Reuters o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul. 

Guvernul vrea să consolideze piaţa indiană a telecomunicaţiilor şi se aşteaptă la noi fuziuni şi achiziţii după intrarea în vigoare a noilor reglementări, la sfârşitul acestei luni, a explicat Kapil Sibal.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, cu aproximativ 409 milioane de clienţi în întreaga lume. Compania are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.

Vodafone România a înregistrat peste 8,138 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, la 30 iunie 2013, în creştere cu 57.064 faţă de trimestrul anterior şi cu 339.943 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ