Voiculescu dezvăluie motivul real al ruperii USL: Antonescu şi-a dat seama că nu va fi candidatul USL

| 26 mar, 2014

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, consideră că motivul real al ruperii USL a fost faptul că preşedintele PNL, Crin Antonescu, a realizat faptul că nu poate fi candidatul USL la alegerile prezidenţiale.

"Crin Antonescu a observat la un moment dat că este foarte greu să fie candidatul USL la prezidenţiale. (...) Dacă Crin Antonescu era sigur că va fi candidatul USL la prezidenţiale, Uniunea ar fi şi astăzi. Iată că din cauza unor ambiţii ale unui om, ale unui individ, ca noi toţi de altfel... nu ştiu dacă Crin Antonescu este mult mai cult, mult mai frumos, mult mai corect. Cred că e un om normal. Deci un om normal a reuşit să destabilizeze o construcţie politică care ar fi uşurat mult situaţia politică din România", a spus Voiculescu, miercuri, cu ocazia lansării cărţii sale 'Uniunea Social Liberală - Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian'.

Voiculescu a precizat că nu şi-a imaginat că USL se va rupe, deşi atitudinea lui Crin Antonescu faţă de electoratul PSD şi PC a fost una 'arogantă'.

"Niciodată nu m-am gândit, niciun moment, că USL se va destrăma. Nu erau motive. După ce am terminat cartea, m-am gândit care a fost motivul real al ruperii USL. După mine, este această nenorocită dorinţă de putere. Numai mirosul puterii, ca să nu mai spun pârghiile puterii, schimbă destine şi ameninţă fibra unei ţări', a subliniat Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 2014
pacepa
antonescu un neica nimeni
antonescu este un jeg de om o scursura a societatii romanesti care nu merita nicio atentie din partea nimanui
27 mar, 2014
rozental
cacarau afara
antonescu este un instabil din toate punctele de vedere nu te poti baza pe el deloc
26 mar, 2014
Iry
...
Pacat ca Antonescu a facut gafele astea fata de alianta, este totusi bine ca s-a dat de gol ca este doar cu gandul la putere.
26 mar, 2014
Liviu
Nu cred ca Antonescu ar fi făcut fata unei asemenea presiuni, sa fi președinte trebuie sa ai coloana vertebrala si sa lași orgoliu la o parte.
26 mar, 2014
PEDAGOGUL
Antonescu - un tip arogant
Antonescu este un politician arogant si total lipsit de diplomatie. Consider ca a gresit enorm in momentul in care a rupt Uniunea Social Liberala.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ