Voiculescu, MESAJ către Kovesi: Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze

| 10 iul, 16:03

Dan Voiculescu a scris pe blogul său că, în perioada următoare, Codruţa Kovesi va trebui să răspundă pentru ”presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect”. El afirmă că "lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul" şi că sunt cel puţin patru care urmează, iar pe Traian Băsescu îl numeşte ”criminalul şef”.

”În atenţia doamnei procuror Kovesi. Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeţi pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect. Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze aşa cum l-au anchetat şi pe Emilian Eva, până la 6 dimineaţa”, a scris Dan Voiculescu marţi pe blogul său.

Luni, el a scris că ”urmează şi criminalul şef, Băsescu”.

”Lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puţin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate”, a continuat Voiculescu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ