Dan Voiculescu sare în apărarea lui Ponta din spatele gratiilor

| 05 dec, 2014

Președintele fondator al PC Dan Voiculescu, aflat în spatiile gratiilor, critică declarația făcută de președintele Traian Băsescu la adresa lui Victor Ponta.

”Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.  Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: „In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute”. Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni. Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari. Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!”, scrie Voiculescu pe blogul său.

Traian Băsescu a susţinut joi seară o declaraţşie de presă, la Palatul Cotroceni,  în cadrul căreia i-a cerut  lui Victor Ponta să demisioneze din funcţia de prim-ministru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Marcela
Oare au aflat despre opinia domnului profesor si doamnele Deac, Topescu si, mai ales, Oana Stanciulescu? Nu mi-e prea clar ce jocuri fac aceste jurnaliste, dar ceva este putred in Danemarca!
11 dec, 2014
dan
crezi ca nu stie "dom`profesor
"saracutu , cum sta el acolo unde ii e locul...jivina dracului.pupincuristo sa vedem peste 6 luni cti "ziaristi"mai ramin in cocina aia cu rahat!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ