Volkswagen a prezentat noul Golf Plus

|

Producătorul auto german Vollkswagen a prezentat publicului, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Volskwagen Plus, denumit Volkswagen Golf Sportsvan, maşină care va ajunge pe piaţă cel mai probabil în vara anului viitor, scrie Economica.Net.

VW descrie noua sa maşină de familie ca “unul dintre cele mai versatile vehicule din clasa compactă”. Forma şi dimensiunile maşinii o plasează între un hatcback şi un monovolum. Maşina este mai lungă decât un Golf 7 clasic, iar ampatamentul a fost şi el mărit. De asemenea,, chiar şi faţă de varianta anterioară a Golfului 7, spaţiul interior a fost mărit. De asemenea, spaţiul de încărcare a fost crescut cu 74 de litri, până la 498 de litri, cu bancheta spate în poziţia standard.

Maşina, cu care cei de la VW vor să concureze Ford C Max şi Renault scenic, vine cu şase variate de motorizare, toate echipate cu sistemul Start/Stop: patru pe benzină, supraalimentate, cu puteri între 85 şi 150 de cai putere  şi două TDI, de 1,6 şi 1,9 litri, care dezvoltă 110 şi, respectiv, 15o de cai putere. De reţinut că, noul Golf Plus echipat cu  dieselul de 1,6 litri are un consum mixt de doar 3,7 litri/100 km.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ