Voturile moțiunii, negociate ca la piață

| 08 oct, 10:07

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Adevărul Live, că a discutat cu parlamentari și primari, dar că nu a promis bani sau funcții, însă a precizat că Guvernul are în pregătire PNDL 3, programul inventat de Darius Vâlcov prin care se alocă bani direct primăriilor.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat vehement acest anunț și i-a averizat pe social democrați că ,, orice promisiune făcută, în bani sau în funcţii, către parlamentari pentru a le schimba opţiunea politică reprezintă o infracţiune''.

Dăncilă a spus că nimeni nu a ajuns pe persoană fizică în Parlament și crede că sunt mulți parlamentari care se gândesc dacă să voteze, pentru că vor merge în colegiu și vor da ochii cu primarii, care nu își vor mai primi banii.

În replică, preşedintele PNL, Ludovic Orban, le cere reprezentanţilor PSD să renunţe la "practicile cu care ne-au obişnuit", în contextul în care premierul a anunţat că vineri va avea loc rectificarea bugetară, iar luni a pomenit de restanța PNDL3.

"Avertizez public preşedintele PSD şi negociatorii PSD că orice promisiune făcută, în bani sau în funcţii, către parlamentari pentru a le schimba opţiunea politică reprezintă o infracţiune. Ca atare, îi somăm să se abţină de la practicile cu care ne-au obişnuit", a spus Orban.

Tag-uri: Dancila
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ