Vrei mai mult sex? Lucrul simplu pe care trebuie să îl faci

| 04 iun, 2014

Cuplurile care isi instaleaza televizorul in dormitorul conjugal au o viata sexuala mai activa, potrivit unui sondaj recent, scrie ziare.com.

Este adevarat ca televizorul poate perturba somnul, insa ajuta la condimentarea vietii sexuale, anunta Daily Mail.

Potrivit unui sondaj recent efectuat de VoucherCodesPro.co.uk, cei care au un televizor in dormitor fac sex, in medie, de doua ori mai mult in comparatie cu cei care nu au acest aparat in camera.

De asemenea, 67% dintre participantii la studiu au raspuns ca televizorul din dormitor ajuta la cresterea numarului de contacte sexuale. Intrebati care este motivul pentru acest lucru, ei au raspuns ca se uita impreuna cu partenerul la filme sau programe erotice (37%), ca fac sex in timp ce nu rateaza emsiunea preferata (32%), ca isi atata partenerul in timpul unui program plictisitor (29%).

Aproape jumatate dintre participanti au raspuns ca au facut sex in timp ce se uitau la televizor. De asemenea, 48% dintre cei care nu aveau televizor in dormitor si-ar fi dorit sa aiba unul, insa partenerul nu dorea acest lucru.

Tag-uri: sex, televizor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ