Wilmark, CUTREMURAT de clipele trăite la Colectiv: Niciun FILM de GROAZĂ nu poate arăta AŞA

| 02 noi, 17:36

Wilmark a fost una dintre persoanele care au încercat să dea o mână de ajutor la clubul Colectiv. Clipele pe care le-a trăit însă l-au marcat pentru totdeauna.

"Nu mă aflam chiar înauntru, eram în clubul de lângă, unde noi facem seratele de dans. În clubul în care am fost eu, fiind perete în perete, s-a umplut de fum şi oamenii au ieşit afară. Am văzut agitație. A ieșit un jandarm care a spus că sunt mulți răniți și că au nevoie de ajutor. Am încercat să luăm oamenii de acolo.

Am stat acolo aproximativ trei ore. Era oribil ce am văzut. Niciun film de groază nu poate arăta cum pot ajunge oamenii din cauza nepăsării. Am cărat doi oameni până la ieşirea principală. Alții i-am luat și i-am scos din zona focului. Nu îmi dau seama dacă am reușit să salvez pe cineva.

Cred că 80 % din cluburi au probeleme de siguranță. Proprietarul clubului din România s-a jucat cu legile din România şi nu pot să îl învinovăţesc în totalitate pentru că a făcut asta pentru că se poate. Nu aveai de unde să îi apuci, nu ştiai de unde să îi ei, erau carbonizaţi, mirosul lor, a fost tulburător," a declarat Willmark.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 12:14
stalin
cine-i strambul si tembelul asta
chiorul asta cei de meserie?=gropar,maturator,bulangiu,hot de buzunare,cacanar,
lingecur.numai dati texte cu toti derbedeii si satanistii in zghiare.scrieti de oameni
normali;soferi,muncitori,vanzatori,medici,studenti,mame,....nu bolnavi psihici.huo,der
bedeule chior.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ