WinMasters Poker Open, cel mai mare festival de poker din Romania: 500.000 de euro premii garantate

| 05 oct, 14:29

Odată cu legalizarea site-urilor de poker în România, jocurile trec la alt nivel. Pasionaţii de acest joc pot creşte miza exponenţial, calificându-se online la Winmasters Poker Open, cel mai mare festival de poker care se va desfăşura la Bucureşti, în luna decembrie.

Festivalul Winmasters Poker Open va dura nouă zile (13 - 21 decembrie) şi va fi dotat cu premii totale garantate de cel putin 500.000 de euro!

Pentru participarea la acest eveniment nu trebuie platite taxele mari de intrare (turneul principal costa 550€), deoarece oricine se poate califica de acasa, jucand online pe WinMasters.ro.

Calificările se desfăşoară sub forma unor "sateliţi": acestea sunt turnee succesive, care trimit jucătorii de la cele mai ieftine către cele mai scumpe, până când, la final, se poate câştiga pachetul pentru turneul din decembrie, din Capitală. Numite "Steps" (paşi), aceste turnee pornesc de la turnee gratuite (freeroll-uri) şi urcă la 0,55 €, 3,3 €, 11 €, 33 € si 800 €.

Turneele rulează zilnic, cu câte două finale pe săptămână, până în decembrie), astfel că oricine poate câştiga zeci de mii de euro investind ceva bani de buzunar sau chiar gratuit. Mai mult: Winmasters.ro are şi un sistem de bonusuri care include tichete gratuite la turneele principale de calificare de 33€, după o simplă deschidere a contului.

Pentru cei care preferă să joace poker faţă în faţă şi nu pe internet, organizatorii evenimentului au pregătit şi o serie de calificări live, în diverse cluburi de poker din Capitală şi nouă oraşe importante din ţară.

În topul clasamentelor româneşti în domeniu, există mulţi tineri jucători români care au acumulat deja milioane de dolari jucând poker. Toate detaliile acestei campanii de calificări la cel mai mare festival românesc de poker din toate timpurile puteţi găsi pe www.winmasters.ro si pe www.pokerfest.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ