Wizz Air a inaugurat o cursă aeriană Cluj-Tel Aviv

| 27 noi, 2013

Compania low cost Wizz Air a inaugurat, astăzi, o cursă aeriană între oraşele Cluj-Napoca şi Tel Aviv, care va fi operată de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj săptămânal, în zilele de miercuri şi duminică.

"Suntem bucuroşi să inaugurăm cursa aeriană Cluj-Napoca-Tel Aviv. În Transilvania trăieşte o comunitate israeliană reprezentativă care va beneficia de această oportunitate. De asemenea, sperăm ca întreaga regiune din jurul Clujului să poată atrage turiştii din Israel, dar şi oameni de afaceri din această ţară. Noul zbor oferă şi locuitorilor din Cluj şi Transilvania posibilitatea de a vizita Tel Aviv şi Ţara Sfântă. Cursa Cluj-Napoca-Tel Aviv va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, durata zborului fiind de două ore şi jumătate. Cursa inaugurală spre Tel Aviv va avea 115 pasageri, iar cea de întoarcere de la Tel Aviv spre Cluj va număra 139 de pasageri", a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul de comunicare al Wizz Air, Daniel de Carvahlo.

La rândul său, Arnon Arbel, consilier pe probleme economice în cadrul Ambasadei Israelului la Bucureşti, a spus că în Israel trăiesc peste un milion de persoane care au 'rădăcinile pe pământ românesc' şi care sunt potenţiali turişti şi oameni de afaceri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a declarat convins că noua cursă aeriană va fi una de succes, cu atât mai mult cu cât "Tel Aviv şi Ţara Sfântă sunt destinaţii turistice şi ecumenice"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ