WTA, mesaj OFICIAL EXTRAORDINAR pentru Simona Halep, după calificarea acesteia la Turneul Campioanelor

| 16 sep, 2014

Simona Halep a obtinut luni seara calificarea la Turneul Campioanelor ce e programat la sfarsitul lunii octombrie in Singapore.

WTA a anuntat, prin intermediul site-ului oficial, ca sportiva noastra nu mai are cum rata prezenta si devine a 3-a jucatoare calificata, dupa Serena Williams si Maria Sharapova.

"Starul in devenire Simona Halep, care a avut un an excelent, a devenit cea de-a 3-a jucatoare calificata la Turneul Campioanelor de la Singapore. Felicitari Simona Halep", noteaza WTA.

Presedintele si CEO al WTA, Stacey Allaster, catalogheaza drept incredibila ascensiunea Simonei din ultimii ani si spune ca aceasta face parte acum din randul jucatoarelor de top.

"Ascensiunea Simonei Halep in ultimii ani e de-a dreptul incredibila. A devenit o jucatoare de elita", a declarat Stacey Allaster pentru site-ul oficial al WTA.

La Turneul Campioanelor participa cele mai bine 8 clasate jucatoare in ierarhia WTA pe anul in curs.

Iata cum se prezinta acest clasament in momentul de fata:

1. Serena Williams - 6.931 puncte
2. Maria Sharapova - 5.5755 puncte
3. Simona Halep - 5.188 puncte
-----------------------------------
4. Agnieszka Radwanska - 4.317 puncte
5. Petra Kvitova - 4.048 puncte
6. Li Na - 3.970 puncte
7. Eugenie Bouchard - 3.900 puncte
8. Ana Ivanovic - 3.590 puncte

Tureul Campioanelor e dotat cu premii in valoare totala de 6,5 milioane de dolari si va avea loc in perioada 20-26 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ