Xabi Alonso a semnat până în 2016 cu Real Madrid

| 09 ian, 2014

Mijlocaşul internaţional spaniol Xabi Alonso, al cărui contract expira în luna iunie, şi-a prelungit pentru încă două sezoane angajamentul cu clubul spaniol de fotbal Real Madrid, respectiv până în 2016, a anunţat miercuri gruparea madrilenă, care a pus astfel capăt mai multor săptămâni de incertitudine pe marginea acestui subiect, relatează Agerpres.

Xabi Alonso a semnat prelungirea de contract la stadionul Santiago Bernabeu, în prezenţa preşedintelui Florentino Perez', a anunţat Real Madrid într-un comunicat dat publicităţii pe internet.

Mijlocaşul spaniol a primit cu această ocazie un ceas şi un tricou inscripţionat cu luna noiembrie 2016, anul în care va expira noul său angajament. Clubul madrilen a anunţat pentru vineri, pe Bernabeu, o conferinţă de presă rezervată acestui eveniment.

"Este o plăcere să vă anunţ că voi juca la Real încă două sezoane. Sunt foarte, foarte fericit", a declarat, la rândul său, jucătorul basc pe contul său de Twitter.

Conform site-urilor cotidianelor Marca şi As, Alonso (32 ani) va încasa un salariu anual cuprins între 4 şi 6 milioane de euro şi va beneficia de o opţiune pentru un al treilea an de contract.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ