"Zâna" renunţă la televiziune. Ce va face în continuare Andreea Marin

| 10 oct, 2014

După o carieră îndelungată în televiziune, vedeta este tot mai tentată să-și schimbe domeniul de activitate și să încerce ceva nou."Zâna" a urmat mai multe cursuri de instructor de dezvoltare personală, iar acum își dorește să împărtăşească experienţa în leadership.

"La aproape 40 de ani, am simţit că e momentul să fac o schimbare profundă şi să continui, dar la un alt nivel, procesul meu de dezvoltare personală. Timp de 20 de ani, am alergat, am construit, am căutat, de multe ori m-am neglijat pe mine însămi pentru ceea ce visam să împlinesc pentru alţii sau pentru profesia mea şi nu regret, dar ştiu că e momentul să mă ocup mai mult de mintea, sufletul, trupul şi sănătatea mea acum, pentru că nu pot oferi nici celor de care îmi pasă ce e mai bun, dacă eu însămi nu îmi ating potenţialul. (...). În scurt timp, însă, voi putea deja organiza seminarii. (...)", a spus ea.

"Am pornit pe acest drum al dezvoltării personale, să fiu din nou pe băncile şcolii e pur şi simplu minunat şi am hotărât să mai fac un pas, să încerc şi alte experienţe, pentru a alege ce mi se potriveşte mai bine", a mărturisit vedeta.

Tag-uri: andreea marin
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ