Zborurile Tarom către China, amânate pentru 2015

| 26 noi, 2014

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat că negocierile cu Rusia privind acceptul de survol pentru cursele Tarom pe ruta Bucureşti-Beijing au intrat în impas. Au fost stabilite negocieri pe la jumătatea lunii noiembrie, dar au fost amânate de autorităţile de la Moscova pentru luna ianuarie 2015.

"Iniţial aveam programate discuţii cu autorităţile ruse în jurul lui 15 noiembrie, însă ne-au amânat pe anul viitor. Negocierea aceasta cu autorităţile de resort din Rusia, la solicitarea lor, se va face în ianuarie 2015 şi ne vor comunica ei când. Trebuie să-ţi dea cineva dreptul de survol. Până mai adineauri, astea se aprobau extrem de rapid, în acest moment acest drept nu se mai da atât de simplu. Am făcut toate demersurile legale pentru obţinerea dreptului de survol, dar autorităţile ruse încă nu ne-au dat un răspuns", a mai precizat Ioan Rus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ