Zgonea: Jumătate din administraţie este compusă din liberali, nu i-a dat nimeni afară

| 19 mai, 2014

Poporul român este primul din Europa de Est care a acceptat o alianţă între social-democraţi şi liberali şi reprezintă o datorie ca programul de guvernare asumat să fie continuat, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, duminică, într-o conferinţă de presă la Turda.

''Noi ca politicieni trebuie să înţelegem că interesul naţional şi interesul partidului pe care îl reprezentăm este foarte important. Atunci când poporul român este primul popor din Europa de Est care acceptă o alianţă între un partid de stânga şi unul de dreapta şi îi dă 7 din 10 voturi, este un semnal clar că ceva nu a mers bine pentru noi în societatea românească. Este obligaţia noastră să păstrăm acest proiect", a afirmat Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că marele corp liberal lucrează în continuare pentru Guvernul României, deoarece în aparatul administrativ, atât la nivel central cât şi la nivel local, lucrează foarte mulţi oameni din PNL.

'În continuare jumătate din administraţia centrală şi locală este liberală, pentru că nu i-a dat nimeni afară. Dacă eşti profesionist nu trebuie să ai culoare politică. Trebuie să dăm un semnal românului că nimeni nu-l dă afară de la locul de muncă doar pentru că el are o anumită opţiune politică. Colegii liberali trebuie să înţeleagă că nu poţi să pleci de la guvernare pentru că un om este emotiv. El vrea să fie preşedinte şi renunţă cu atâta uşurinţă la a doua funcţie în stat', a spus Zgonea.

Tag-uri: PNL, Valeriu Zgonea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ