Zi de foc în PSD. Dragnea bate în cuie lista candidaților pentru europarlamentare

| 25 mar, 19:44

Liviu Dragnea strigă astăzi adunarea în Parlament. Acolo are loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care va fi prezentată lista social-democraților pentru europarlamentare. Potrivit secretarului general al partidului, Codrin Ştefănescu, Dragnea nu va lipsi de la întâlnire. Asta, cu toată că ieri dimineaţă, dar şi sâmbătă a fost internat vreme de câteva ore, din cauza problemelor de sănătate.

Cap de listă este Rovana Plumb. Aceasta este urmată de Carmen Avram, jurnalistă Antena 3.

Șanse pentru a ajunge la Bruxelles au și Claudiu Manda, Victor Negrescu, Dan Nica, Natalia Intontero, Ioan Mircea Pașcu, Dragoș Benea, Maria Grapini și Cătălina Ștefănescu.

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat ca a decis sa isi retraga candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European, "in urma unei evaluari personale si a discutiilor cu familia".

Potrivit secretarului general al partidului, Codrin Ştefănescu, Dragnea nu va lipsi de la întâlnire, deși în weekend, Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Ștefănescu spune că Dragnea avea dureri atroce, iar medicii i-au făcut infiltrații. Dragnea s-ar putea opera în iunie, fix atunci când procesul Bombonica se apropie de final.

Coincidenţă sau nu, până în iunie instanta ar trebui să dea o decizie definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Tot de la 1 Iunie, una dintre judecătoarele dosarului se pensionează. Pensionarea Lucianei Mera ar putea însemna o tergiversare a procesului. Magistratul va fi înlocuit prin tragere la sorti, iar noul judecător ar putea cere reluarea unor proceduri judiciare.

PSD trebuie să-şi valideze lista de candidaţi pentru europarlamentare cât mai repede, pentru că termenul limită de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ