Zi decisivă pentru Gigi Becali. Magistraţii hotărăsc, marţi, dacă îl ELIBEREAZĂ CONDIŢIONAT

| 30 mar, 23:17

Gigi Becali se află în închisoare de un an şi zece luni, dar marţi el ar putea părăsi închisoarea, în cazul în care magistraţii de la Tribunalul Constanţa vor respinge recursul formulat de procurorii DNA, împotriva eliberării condiţionate a patronului Stelei.

Gigi Becali a obţinut pe data de 6 martie acordul magistraţilor de la Tribunalul Medgidia de a fi eliberat condiţionat, însă bucuria sa a durat doar câteva ore, procurorii DNA formulând imediat recurs la această decizie. Au trecut cinci zile până când solicitarea procurorilor a ajuns pe masa judecătorilor, de această dată a celor de la Constanţa, care pe 11 martie au anunţat data la care vor judeca acest recurs, respectiv 31 martie.

Fixarea termenului la sfârşitul lunii l-a determinat pe Gigi Becali să anuleze o intervenţie chirurgicală pe care o avea programată pe 27 martie, în Germania. Totuşi, patronul Stelei a avut parte de câteva zile libere în acest interval de timp, oferite de conducerea Penitenciarului Poarta Albă, el mergând în weekend la slujba de duminică, dar şi la un mall din Bucureşti.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

Procurorii Direcţiei Naţionalei Anticorupţie le contestă însă pe amândouă, susţinând că ultima sa carte, "Becali şi Steaua", pentru care a câştigat 30 de zile de muncă, nu este o lucrare ştiinţifică. De asemenea, procurorii consideră că Gigi Becali nu şi-a respectat fişa postului în timpul cât a lucrat la Academia lui Hagi, astfel că aceste zile nu ar fi trebuit să i se scadă din pedeapsă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:56
ELA
OPERATOR ONLINE
Doriti sa va alaturati unui proiect de lucru online, pentru piata nationala si internationala? ? Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ