Zi MINUNATĂ pentru tenisul românesc. Simona Halep și Irina Begu, în optimi la Roland Garros

| 27 mai, 14:16

Simona Halep, locul 6 WTA şi a 6-a favorită a turneului de Grand Slam de la Paris s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei, după victoria în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, într-un meci care a durat o oră şi 44 de minute. Irina Begu a întrecut-o pe Annika Beck cu 6-4, 2-6, 6-1.

Simona Halep a început bine meciul cu ocupanta locului 101 WTA, japoneza Naomi Osaka. Sportiva din Constanţa a condus cu 4-2, scor la care Osaka a făcut re-break şi nu a mai cedat niciun game până la finalul setului, încheiat 6-4 în favoarea japonezei. Halep şi-a ieşit din fire în ultimul game şi a dat cu racheta de pământ, lucru care i-a adus un avertisment din partea arbitrei de scaun.

Setul secund a început perfect pentru sportiva din România. A condus cu 3-0 pentru a se impune în final cu 6-2. Setul decisiv a mers bine pentru Halep. Românca a avut 3-1, însă a fost egalată la 3 de Osaka. A fost momentul în care experienţa Simonei şi-a spus cuvântul: şi-a câştigat serviciul, a urmat apoi un break iar pe propriul serviciu a închis meciul.

Pentru calificarea în optimile de finală, Simona Halep va încasa 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA. În faza următoare a turneului de la Roland Garros, Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Samantha Stosur din Australia şi Lucie Safarova. Românca are palmares pozitiv cu ambele sportive: o conduce pe Stosur cu 4-3 iar pe Savarova cu 3-1.

Irina Begu, cap de serie numărul 25 și locul 28 WTA, s-a calificat, vineri, în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a trecut, în turul III, în trei seturi, de Annika Beck, scor 6-4, 2-6, 6-1. Ea va primi 145.000 de euro şi 240 de puncte WTA


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 05:07
VashReabs
doxycycline dosage for cystic acne
which country has cheap doxycycline Albuterol Amitriptyline Baclofen Benazepril Clomipramine Clobetasol Desonide Divalproex Doxycycline Digoxin Econazole Fluocinonide Glyburide Levothyroxine Lidocaine Prilocaine Pravastatin Propranolol Ursodiol

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ