Atenţie! Alimente pe care să NU le mai cumperi niciodată din supermarket

| 16 noi, 2013

Cel puţin 30 de boli grave pot fi cauzate de mâncarea non-organică. Între acestea, malformaţiile, deteriorarea ADN-ului, cancerul şi disfuncţii ale ficatului.Uite lista alimentelor ieftine pe care să NU le mai cumperi din supermarket.

Cereale

Cerealele obişnuite conţin în jur de 15 reziduuri de pesticide, potrivit experţilor. Acestea aduc în organism neurotoxine şi substanţe cangerigene, care stau la baza multor boli grave.

În schimb, cerealele BIO sunt benefice pentru corpul tău. Consumul lor reduce riscul bolilor cardiovasculare şi te ajută să-ţi menţii masa corporală.

Mere

Ai auzit, probabil, că "un măr pe zi ţine medicul departe". Asta pentru că merele sunt bogate în fibre, ceea ce menţin sănătos sistemul tău digestiv. În plus, aceste fructe ajută la funcţionarea optimă a inimii şi reduc nivelul de colesterol.

Din păcate, însă, s-a constatat că 87% din merele care se vând în supermarketuri conţin o mare cantitate de pesticide.

Brânză

Brânza cumpărată din magazine, cea procesată, este făcută, de fapt, dintr-un amestec de mai multe tipuri de brânză. Conţine agenţi de emulsionare precum citrat de calciu, fosfat monosodic ori citrat de potasiu.

Mai mult decât atât, brânza din comerţ provine din laptele unor vaci cărora li s-au administrat hormoni. De asemenea, brânza din magazine poate conţine şi diverşi coloranţi care favorizează apariţia cancerului.

loading...

Ştirile orei

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2013
Daniel
Da, suntem otraviti cu buna stiinta. Face parte din planul masonilor la nivel mondial de reducere a populatiei. Alimentele prezentate in articol sunt benefice si sanatoase dar cele din magazine sunt rodul procesarii si al modului de crestere pentru fructe /legume (folosire chimicale si otravire sol in numele cresterii productiei). Partea rea este ca citim si ne informam dar mai mult nu se face nimic. Ar trebui tras la raspundere cine din conducere a semnat contracte pentru astfel de chestii fara consultul populatiei si cine ne vinde fara sa ne intrebe. Avem terenuri agricole care in germania se vand la 17000 euro hectarul si nu de calitatea Baraganului si noi vindem la 2000 euro strainilor, in loc sa facem agricultura bio. Apoi cu agricultura si otravurile copiem de la altii tot ce e rau, tehnologii la care altii renunta. Modul de penetrare si subordonare a raului este astfel : Conducator diavolul are in conducere masonii care au in subordine guvernele lumii. Aici vor sa le reuneasca intr-un singur guvern mondial pentru a conduce mai usor. Problema e nu ca nu se stie ci ca nu se vrea. Acolo unde se incearca o anumita rezistenta au grija masonii americani sa intervina. Doresc ganduri bune oricarui cetatean de bine iar celorlalti le spun ca au putere atat cat ingaduie Dumnezeu cu un anumit scop si cand vor fi trasi la raspundere va fi prea tarziu pentru ei.
17 noi, 2013
drako
ce e de facut?
Dar atunci de ce nu se renunta la pesticide,insecticide si alte ..ticide? Suntem otraviti cu buna stiinta?
17 noi, 2013
Mari
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS?
Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator.
Despre ce este vorba?!
Te înscrii în cadrul Campaniei MailDirect - prima si singura platformă din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - primiţi zilnic e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi...si banutii se aduna.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe!
Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment.
http://www.maildirect.ro/inregistrare/601a5381d28aed7bbdfe8f8aef9aa370
16 noi, 2013
donBazil
Alimente
Daca nici in mere nu mai am incredere, atunci nici nu mai ştiu ce să mănânc!! Cerealele, merele brânza şi precis mezelurile sunt interzise ?Există oare un aliment perfect?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ