Bărbatul cu cele mai lungi unghii din LUME. Cum explică chinul la care s-a supus ani de zile

| 28 aug, 2014

Shridhar Chillal din India detine recordul mondial pentru cea mai mare lungime totala a unghiilor de la o mana – 6, 15 m.

Bărbatul a  inceput sa-si creasca unghiile din 1952. Cea mai mare are 1,42 m, iar cea mai "mica" masoara "doar" 1,09 m. Greutatea unghiilor a cauzat deformarea degetelor sale de la mana stanga, acestea devenind de neutilizat. De asemenea, a devenit surd permanent de urechea stanga deoarece si-a lasat unghiile sa creasca la mana stanga.

Obsesia bărbatului a început la vârsta de 14 ani după ce a citit despre un preot chinez ale cărui unghii crescuseră la 55 de cm în lungime. "Am fost uluit și am decis să fac si eu asta, voiam sa-l întrec", iși reamintește Shridhar Chillal, potrivit theguardian.com.

Familia sa a înnebunit când a auzit decizia absurdă a fiului lor de a-și lăsa unghiile să crească atât de mult și nu a crezut că își va duce la capăt acest capriciu, însă Shridhar Chillal le-a demonstrat contrariul. A lucrat ca fotograf până a ieșit la pensie în 1995, profitând din plin de buna funcționare a mânii drepte. Apoi, epuizarea și-a spus cuvântul, indianul nu a mai putut să înfrunte chinurile zilnice din cauza că unghiile erau extrem de lungi.

Și totuși, a meritat acest supliciu la care s-a supus ani de zile? "Ce nu face omul pentru faimă? Sare din ambarcațiuni, se aruncă din avioane și face cascadorii pe motocicletă. Si acest lucru a fost făcut pentru celebritate. Dacă aș avea încă o viață, aș face-o din nou", a declarat bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume.

In anul 2000, Chillal s-a hotarat in sfarsit sa-si taie unghiile si a reusit sa le vândă pentru suma de 200 de mii de dolari.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ