BOMBĂ în Guvern! Un ministru recunoaște că e homosexual

| 19 ian, 20:56

Un reprezentant politic de rang înalt a anunţat duminică faptul că este homosexual, devenind astfel primul ministru în mod deschis gay din istoria Irlandei, ţară de tradiţie catolică.

Anunţul demnitarului, ministru al Sănătăţii, a fost făcut cu patru luni înainte ca în Irlanda să aibă loc un referendum privind căsătoria între persoane de acelaşi sex.

Considerat un posibil pretendent la funcţia de şef al partidului de centru-dreapta Fine Gael, în prezent la putere, în locul premierului Enda Kenny, ministrul Sănătăţii Leo Varadkar a făcut acest anunţ despre orientarea sa sexuală într-un interviu cu Radioteleviziunea naţională irlandeză RTE.

"Sunt homosexual. Nu este un secret, dar nici ceva ce nu ştie toată lumea, neapărat, ci un lucru despre care nu am vorbit în mod public anterior", a declarat Varadkar, în vârstă de 36 de ani, născut la Dublin, fiul unui indian şi unei irlandeze.

Ministrul a subliniat că va face campanie pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex la referendumul din mai şi a subliniat că vrea să fie "onest cu oamenii".

Sondajele arată că Irlanda - care a scos homosexualitatea de sub incidenţa penală în 1993 şi a introdus parteneriatul civil între persoane de acelaşi sex în 2011 - probabil că va vota pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex în cadrul referendumului.

IMPRESIONANT! Un român a devenit exemplu pentru irlandezi prin gestul lui

loading...

Ştirile orei

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 21:54
Dorel
Ministru IRLANDEZ
Trebuia să specificați că e vorba despre un ministru din guvernul IRLANDEI. Așa, la prima vedere, pare ca și cum ar fi român. Dar, mă rog, așa faceți voi rating!
20 ian, 23:00
Barbu Romanul
prelucrare
Propaganda homosexualitatii deja este linie de partid...
21 ian, 16:57
frei_herr
Serios ?!?
Si cam care partid, i-nestimabile? Nu de alta da' sa stim si noi, ca tot ... romanul(Barbu, sic!) cu cine sa votam si cu cine nu la viitoarele alegeri...
Acu' sincer, da' sincer de tot, ai fie si cea mai mica idee ca homosexualitatea sau tendintzele de acest gen se manifesta in toata lumea animala? Absolut toata! Si nu se mai burica nimeni a propos de ... moralitate.
Oamenii de ce crezi c-ar face exceptzie? Pt. simplu si neconvingatorul motiv c-ar avea ... ratziune sau conshtiintza?
Serios?!?
Ai observat vreodata comportamentul extrem de sexual al unui ciine? Orice ciine?... Crezi c-ar trebui sa-i ... eutanasiem pt. ... "deviatzii sexuale"?!?
Toate animalele pamintului, in special mamiferele, au acest gen de comportament incumbat in pattern-ul lor biologic. Nimeni n-a putut explica de ce se intimpla asta. Da' natura - care nu gresheshte niciodata, nu? - are ea ... "dedesubturile" ei. Ca doar n-o fi si ea...

...depravata, obsedata si deviatzionista de la normele de moralitate?

In concluzie, toate aceste miliarde de creaturi de la cine or fi avind "linia" asta de ... partid?!?
Si ce facem cu atitea animale ... necurate, spurcate si ... pe invers?
Le exterminam?!?

P.S.:
Multzi idiotzi pe lumea asta...
20 ian, 18:40
frei_herr
Asa, siiiii ?!?...
Va fute asa de tare grija pe voi ce face omul in viatza sa privata?
Unde, in ce ... gaura si cu cine si-o trage???

Eu sint ... pro-fund (Ooops!) heterosexual si marturisesc ca am cu totul alte griji in viatza de zi cu zi.
Cit de idiotzi putetzi fi, "deont-ologilor" jurnalishti?
...CIT CUPRINDE !
Nuuu ?!?
20 ian, 22:30
iliescovici
Ai dreptate bai her_frei , cum pot oare oamenii sa compare un cur plin de c a c a t cu o gaura de fecioara ?, probabil ca asa ai fost conceput.Buna gindire da-o inainte sunt de acord cu tine.
21 ian, 14:13
frei_herr
Pentru @Fiul lui Iliescu :

Vezi tu, bai kre(sh)tinel baiatule, diferentza dintre noi doi este exact cea dintre ... nick-urile noastre! Daca intzelegi...
Eu nu sint homosexual da' nici nu ma fute grija ce-si face altul in ... koor-ul lui personal atita timp cit nu-mi afecteaza viatza ori drepturile si libertatzile mele. Laice sau religioase. Morale sau nu...
Nici tu nu pari a fi homosexual da' esti insa imaginea perfecta a ... homofobiei oligofrene, ca si cum datul in koor o fi vreo achizitzie ... contempoarana sau post-revolutzionara si nu ar exista de cind lumea in pattern-ul biologic al tuturor fiintzelor vii. Adica inclusiv al omului, "eminentza" !
Sint convins ca tu esti doar un dobitok care-si imagineaza ca daca lui nu-i place ceva atunci el este indrituit sa fie automat si etalonul ... moralitatzii.
Nici mie nu-mi plac idiotzii, bigotzii, coi-otzii si scelerotzii da' ce sa fac daca n-am noroc si dau peste ashtia de-alde tine cam peste tot ? Norocul nostru, al celorlaltzi ... ne-homosexuali tolerantzi cu viciile/placerile altora, este faptul ca pe noi nu ne ... doare-n koor de subspecimene dintr-astea, ca voi, cu care natura n-a fost prea darnica la capitolul inteligentza da', mai ales, caracter.
Nu stiu de ce (oare?) da' am eu convingerea ca nu esti chiar atit de ... straight si intolerant pe cit te aratzi. Pot banui cu multa ushurintza ca faci parte din enorma categorie (cam ...82%!) a barbatzilor care au internet acasa si care, cind sint singuri acasa, se holbeaza ... masturbatoriu in fatza monitoriului atunci cind un mascul i-o da la buci unei ... femei pe c...analele porno!
Totul e okey insa cu conditzia ca cel care o ia-n koor sa fie o femeie, nu-i asa, conceputule "normal"?!?
Normal in cazul tau fiind cel mai probabil o ... defectziune de prezervativ, stupidule!
Tzi se pare ca alcoolismul ar fi cumva vreun obicei sanatos si moral?
Ai impresia ca fumatul este un viciu ... okey si moral?
Curvasaria ar fi ... mi
21 ian, 17:08
frei_herr
Pentru @Fiul lui Iliescu (2) :

Curvasaria ar fi ... mishto si morala? Mai ales daca koorwa-i femeie, nuuu?!?
Mincatul pina la crapelnitza urmat de obezitate morbida si boli foarte grave e ... kosher si moral?
Aviditatea numai dupa averi, bunuri materiale si bani este o deprindere ... normala si morala?
Prostia funciara, nemernicia, coruptzia, hotzia, avortul, fariseismul, avaritzia, ciocoismul, parvenitismul ori "micutza" lipsa de responsabilitate pina si pt. cele mai marunte fapte zilnice ale noastre or fi toate astea ... in regula si morale ?!?
Daca raspunsul tau e probabil "nu" la toate aceste intrebari atunci te anuntz cu parere de rau ca tu si inca prea multe (in opinia mea) milioane de majoritari djuvarieni din lume sintetzi singurii ... sfintzi in viatza de pa planeta asta!
Daca raspunsul este insa "da" - in acelashi timp cu intolerantza viscerala si idioata fatza de homosexuali -, atunci cu sigurantza ca ar trebui, din proprie initziativa,...

...SA VA CARATZI, DRACULUI, DE PE PLANETA ASTA !!!

Caci sint sigur ca in mintea voastra - ciudata, patrata si veshnic in ... A4 formata - sintetzi aidoma musulmanilor care-i urasc de moarte pe creshtini, a imbecililor care-i detesta pe cei cu educatzie, a albilor care ar spinzura totzi negrii din lume, a ... "fecioarelor" care ar lapida in piatza publica orice curva, a credincioshilor indiferent de religie care ar arde pe rug totzi ateii ori agnosticii, a blondelor care ar vrea sa dispara toate ... brunetele si roshcatele pt. glumele care se fac pe seama lor, a saracilor care ar stirpi si ultima samintza de om mai rasarit ca ei si, evident, aidoma bestiilor umane care ar eutanasia toate potaile din Galaxie!

Adica bigotzi intolerantzi, lipsitzi de valoare si morala, specimene a caror inteligentza si ideatzie se intind doar pina la blidul de mincare din fatza, la portofelul din buzunarul propriu sau, la ... bucile si tzitzele vecinei minore de pe palier sau, vulgar moral
21 ian, 17:42
frei_herr
Pentru @Fiul lui Iliescu (3) :

Adica bigotzi intolerantzi, lipsitzi de valoare si morala, specimene a caror inteligentza si ideatzie se intind doar pina la blidul de mincare din fatza, la portofelul din buzunarul propriu sau, la ... bucile si tzitzele vecinei minore de pe palier sau, vulgar moralizator, pina la ... koorul unui ministru de pe partea ailalta a Universului!
Cu sigurantza mult mai educat, competent, civilizat sau ... spalat de cit ai fi tu in viitoarea mie de ani !!!

...PAROL!
21 ian, 18:41
irina
@frei_herr
sincer, ti-ai facut vreo data examen psihologic? si daca l-ai facut, l-ai trecut? ...nu cred...
22 ian, 00:24
frei_herr
Pentru @Irinutza Kre(sh)tinutza :

Auzi, bre euglena bok-o-trofa, simtzi cumva ca nu te-a bagat astazi nimeni in seama? Sau poate ... "altundeva"?!?
Tzi se pare ca daca posezi limbaj articulat, ai statziune bipeda si degetele mari de la picioare nu mai sint opozabile, esti automat si inteligenta?
Itzi recomand sa te uitzi cu maxima atentzie in interiorul propriilor pantofi, i-nestimabilo. O sa vezi acolo scris un numar. Tu, sint convins ca shtii ca ala este numarul de la pantofi. Ei afla, "eminentza", ca cele doua cifre reprezinta fix "valoarea" numerica a...

...IQ-ul tau personal!
Si care e scris acolo cu unicul scop ca sa nu uitzi ... unde tzi-e locul, "doamna".
Am scris intentzionat cuvintul 'doamna' intre ghilimele ca nu cumva chiar sa crezi c-ai fi vreo una, stupido!

De unde, mama dracului, aparetzi atitea loaze ... off-topice self-suficiente si sferto-docte da' care tare degraba va mai bagatzi singure in seama?
Pesemne ca-i adevarata zicerea aia cu ... mama idiotzilor care-i mai mereu gravida!
Itzi recomand sa mai pui, din cind in cind, minutzele-tzi pe niscaiva cartzi. Numai vezi, baga bine de seama, sa nu fie cartzile de ... bucate sau, Doamne fereshte!, alea de ... poker!

Sanatate si ... no offence, "psih-oloago" !
20 ian, 03:20
Sfintul Prooroc Ilie
Razboi invizibil
Din casatoria legala intre persoanele de acelasi sex a rezultat inmultirea divorturilor intre cuplurile heterosexuale.
20 ian, 03:16
Sfintul Prooroc Ilie
Casatorie legala intre persoane de acelasi sex inmultirea divorturilor intre cuplurile heterosexuale

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ