Cei mai tari concurenţi de la X Factor şi Vocea României VIDEO

| 06 oct, 2014

Primele ediții ale concursurilor „X Factor” și „Vocea României” au adus în fața celor două jurii concurenți fabuloși, care ar putea oricând să ia locul artiștilor deja consacrați.

În preselecții, câțiva dintre ei au primit numai cuvinte de laudă de la membrii juriului și promisiunea că vocea lor va fi cunoscută în scurt timp.


Mai jos, vă prezentăm câțiva concurenți ai celor două competiții muzicale, care au câștigat admirația publicului și pe cea a telespectatorilor.

Alexandra Crișan a venit la X Factor, după ce toată viața a încercat să urmeze un vis de-al tatălui său. Acesta a murit atunci când ea avea doar 13 ani, așa că a făcut tot posibilul pentru a urma visul tatălui său de a deveni notar, iar pentru o bună perioadă de timp, muzica a fost lăsată într-un colț al sufletului său. Alexandra a primit numai cuvinte de apreciere de la Ștefan Bănică, Delia și Horia Brenciu, după ce a interpretat piesa „Purple rain”, a lui Prince.


Dorina Vasilașco a fost o altă surpriză a ediției de vineri. Este artistă a unui cabaret din București și vrea să cucerească țara cu vocea sa specială. Și-a pus-o în valoare cu celebra piesă a lui Edith Piaf, „Milord”.

„Tu eşti specială. Eşti o fată frumoasă, cu picioare până-n gât, cu o voce extraordinară, cu o prezenţă care m-a fascinat şi cam asta caut la X Factor”, a complimentat-o Ștefan Bănică.

Dorina a primit trei de „da” și merge mai departe în concurs.


Ilaria Sardiello are 31 de ani și locuiește în România de câțiva ani, A venit din Italia pentru a-și întemeia o familie în țara noastră, are copii frumoși și socri buni, dar simte că ceva îi lipsește și a venit pe scena de la X Factor pentru a găsi lucrul care îi lipseșe. Prima melodie pe care a interpretat-o, „Ploaia” de la Cargo, nu i-a convins pe cei trei membri ai juriului, iar Delia a vrut să mai audă și o ală piesă.

Ilaria s-a dezlănțuit pe piesa „Meravigliosa creatura” a Giannei Nannini, iar Delia, Horia și Ștefan au fost cuceriți de exuberanța sa.

„Acum știu cine ești! Ai avut energie, ai fost aici! Lasă Cargo”, i-a spus Ștefan și i-a dat un DA, apoi Delia și Horia i-au urmat exemplul.


Silviu Murariu are doar 17 ani, dar sensibilitatea de care dă dovadă atunci când cântă i-a uimit pe toți membrii juriului, dar și pe spectatori. Acesta a ales să cânte piesa „Copacul” a lui Aurelian Andreescu, o piesă clasică, interpretată într-un mod original.

„Pentru mine, Aurelian Andreescu a fost cea mai mare voce masculină pe care a avut-o ţara asta. Trilurile pe care le-ai făcut au fost mult prea dese şi au stricat linia piesei. Cu toate astea, chiar dacă n-ai nici 18 ani, mi-ai dat senzaţia că poţi să cânţi piesa asta", a declarat Ştefan Bănică și i-a dat un da, alături de colegii săi, Delia și Horia.


Miruna Buză este concurenta care a lăsat-o pe Delia fără glas, după ce a interpretat piesa Aliciei Keys, „Fallin”.

„Văd în fața mea o posibilă câștigătoare X Factor! Bravo!", i-a spus Delia, iar cu trei de "DA", puştoaica merge în etapa următoare.


Trupa Studio 7, formată din Diana Cazan, fostă concurentă a concursului, Adriana de profesie farmacistă și Liviu, stomatolog, l-a ridicat pe Ștefan Bănică de pe scaun de la primele acorduri ale piesei lui Janis Joplin, „Mercedes Benz”. Cei trei membri ai formației au adus voia bună în sală, iar Delia, Horia și Ștefan au fost foarte încântați de ce au auzit.

„Am auzit 3 voci care sună nu bine, ci BETON!”, le-a spus Ștefan Bănică și au primit zeci de DA, din partea juriului și a publicului.


Constantin Cobilean practică luptele libere de când se știe, dar la X Factor a venit pentru a-și demonstra calitățile vocale, iar piesa pe care a ales-o, „You are so beautiful” a lui Joe Cocker i-a impresionat pe membrii juriului.

„M-ai surprins total. Am văzut un pachet de mușchi de care credeam că mă voi amuza copios în momentul în care va începe melodia, dar n-a fost deloc așa. A fost excelent, iar tu ești motivul pentru care am venit la X Factor”, a spus Ștefan Bănică după reprezentația concurentului din Republica Moldova.


Melisa Țolea a venit la X Factor cu gânduri mari. La 14 ani, aceasta vrea să devină cea mai tânără concurentă care câștigă concursul în România.

Puștoaica a ales piesa Ettei James „Something's got a hold on me” și și a plecat acasă cu trei de da din partea juriului.


Carina Dumitru, în vârstă de 23 de ani, a adus zâmbetul pe fața juraților, după ce a interpreta un remix al lui Liviu Vasilică împreună cu Gojira, „Robot armăsar remix”.

„Ai intrat pe scenă cu o stare bună şi mi-ai transmis lucrul acesta. E pentru prima oară când am avut senzaţia că mă aflu la un concert", i-a spus Ştefan Bănică și i-a dat un da, după ce și colegii săi au făcut același lucru.


Larisa Mihăeș a venit la „Vocea României” pentru a dovedi că are cea mai bună voce din țară. A interpretat impecabil piesa „Ploaia” a formației Cargo, ascunsă după o cortină. Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă și-au întors curioși scaunele să o vadă pe concurentă.

Aici puteți vedea momentul care i-a pus pe jar pe cei din juriu. Tudor Chirilă a reușit să o convingă pe Larisa să intre în echipa lui.

Brigitta Balogh este singura artistă din România care are o piesă cu Snoop Dog, a fost în echipa lui Smiley de la Ha Ha Ha Production și a venit la „Vocea României” pentru a câștiga marele premiu.

Ea a interpretat piesa „Listen” a lui Beyonce, iar membrii juriului s-au întors imediat să o vadă pe Brighi, cum e cunoscută mai mult pe Youtube.

Brigitta l-a ales pe Marius


Marius Moga a fost cel care a convins-o cel mai mult, așa că s-a alăturat echipei lui. Aici puteți vedea interpretarea Brigittei și reacțiile juriului.

Ivana Farc are doar 17 ani, dar are deja o atitudine de superstar. Adolescenta a interpretat piesa Raggamufin a artistei Selah Sue și i-a făcut pe membrii juriului să întoarcă scaunele imediat după ce a început să cânte. Mai departe, Ivana l-a ales pe Tudor Chirilă ca antrenor. Aici puteți vedea momentul exploziv al Ivanei.

Ivana i-a cucerit pe membrii juriului

 

Oana Iulia Ferchiu este concurenta carea reușit să îl pună la pământ pe Tudor Chirilă. Convinsă că are o voce foarte bună, Iulia a venit la „Vocea României” să întoarcă toate scaunele și a interpretat piesa „Summertime”, a Ellei Fitzgerald. L-a ales pe Tudor Chirilă, iar Aici puteți vedea interpretarea de excepție a Iuliei.

Iulia a convins că are o voce fantastică
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ