DAN DIACONESCU, în faţa INSTANŢEI

| 02 iun, 10:23

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 judecă astăzi o plângere depusă de Dan Diaconescu prin care acesta contestă regimul de detenție din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 5 ani și 6 luni închisoare pentru șantaj.

După ce a fost condamnat definitiv în luna martie, Dan Diaconescu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde o comisie a decis ca el să execute pedeapsa în regim închis.

El a depus la Judecătoria Sectorului 5 o plângere conform art. 39 din Legea 254/2013, articol care stabilește regimul de executare al pedepselor privative de libertate, solicitând ca regimul de detenție sa fie unul mai ușor, respectiv deschis sau semideschis.

Dacă cererea lui Dan Diaconescu va fi admisă, acesta va putea să lucreze sub supraveghere în exteriorul penitenciarului.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv pe 4 martie de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni închisoare cu executare, pentru savârșirea infracțiunii de șantaj.

Citeşte şi: MIHNEA COLUMBEANU, regizorul porno, condamnat la 26 de ani de ÎNCHISOARE

De asemenea, acestuia i-a fost interzisa desfasurarea oricarei activitati în presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea închisorii.

În acelasi dosar, fostul realizator OTV Doru Pârv a fost condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru santaj si interzicerea desfasurarii oricarei activitati în presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, iar Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV, a fost condamnat la 2 ani si 6 luni închisoare cu executare tot pentru santaj.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justitiei pentru doua infractiuni de santaj.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ