Elena Udrea nu are nicio apăsare în privinţa izolării PMP pe scena politică

| 09 iul, 2014

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat miercuri, la Timişoara, că nu-şi face griji pentru faptul că formaţiunea pe care o conduce este tot mai izolată pe scena politică românească, considerând că este esenţial ceea ce îţi propui să faci în politică.

'Mă şi uit cum ne izolează (celelalte partide politice - n.r.). Cred că şi PSD ne va izola în curând. N-am nicio apăsare, pentru că depinde ce vrei să faci în politică, cu cine vrei să te asociezi. Dacă o să-mi spuneţi că o să ne izoleze şi Dan Diaconescu, iarăşi o să spun că nu sunt deloc îngrijorată', a declarat Elena Udrea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor.

Citeşte şi: MRU vs. Udrea, runda a doua

Ea a explicat că PMP a pornit ca un proiect politic diferit, care să nu aibă nicio legătură cu 'compromisurile făcute de celelalte partide politice în ultimii 25 de ani'. Elena Udrea a declarat că, personal, se consideră 'omul politic nou', care în ultimii zece ani nu a făcut politică 'după reţeta partidelor'.

'Mi-aş dori foarte mult să nu mă dezic de lucrurile pe care le-am susţinut până acum (...) sau să fiu alături de cei care le-au călcat în picioare acum doi ani', a explicat Elena Udrea.

Şefa PMP a mai afirmat că se implică foarte mult în consolidarea partidului şi a celui mai important obiectiv în orizontul următoarelor patru luni, când vor avea loc alegerile pentru Preşedinţie.

'Partidul are nevoie să-şi vadă liderii, să primească energie de la liderii de la centru. Eu am tăcut vreo două săptămâni şi dispăruse PMP. Sincer, aş pleca şi eu în concediu. După zece ani de politică greu făcută - la mine nimic nu a fost uşor (...), sunt ţinta tuturor atacurilor, şi de pe Stânga şi de la foştii colegi', a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Adrian Papahagi pune cruce proiectului Mişcarea Populară

În ceea ce priveşte o eventuală rundă de negocieri cu PDL şi PNL în proiectul de unificare a Dreptei, Elena Udrea spune că sunt, de fapt, aceiaşi oameni politici care vor doar să pară altfel.

'Dacă eu, de mâine, m-aş face brunetă, aţi zice că sunt altcineva? (...) Marea majoritate a oamenilor ar spune că e tot Elena Udrea. Este chestia cu lupul care-şi schimbă părul. (...) Văd acum teoria 'să lăsăm trecutul să fie trecut'. Eu nu condamn un partid întreg pentru acţiunile de moment ale liderilor lui, dar când vorbim despre oamenii aceia care au pus partidul în situaţia în care a fost pus PNL în 2012, sigur că pe aceia îmi este greu să-i cred că se schimbă dintr-o dată. Mă aşteptam de la domnul Crin Antonescu să spună că regretă că a fost alături de Victor Ponta în acţiunea aceea de decapitare a statului, care a dus la suspendarea preşedintelui, în 2012', a arătat Udrea.

În ceea ce priveşte declaraţia recentă a lui Teodor Baconschi, Elena Udrea a declarat că PMP nu a condiţionat candidaturile de sprijinirea financiară din partea candidaţilor, dovadă stând tocmai faptul că acesta a fost trecut pe locul trei la europarlamentare, 'deşi singur a recunoscut (Baconschi - n.r.) că 'nu a avut bani' pentru partid'.

Elena Udrea a făcut la Timişoara o donaţie de circa 2.000 de euro pentru implantarea unei grefe unei adolescente care a suferit un accident în urmă cu 13 ani şi de a cărei refacere a piciorului se ocupă cu succes medicul timişorean Jenel Pătraşcu, membru PMP.

Citeşte şi: PDL rescrie strategia apropierii de PNL – îl băgăm şi pe Băsescu

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ