Iată cel mai vândut produs Volkswagen: nu e nici maşină, nici camion

| 17 dec, 2013

În 2012, Volkswagen a livrat nu mai puţin de 5,7 milioane de maşini în lumea întreagă, însă germanii din Wolfsburg au un produs care s-a vândut şi mai bine decât autovehiculele ce poartă sigla VW.

Cârnatul, sau mai bine spus "currywurst-ul", e cel mai bine vândut produs Volkswagen. Nu maşinile personale, nu maşinile comerciale, ci un cârnat. Dovada: în 2012, Volkswagen a vândut 5,7 milioane de maşini, în vreme ce numărul cârnaţilor vânduţi a ajuns la 6,4 milioane.

Totul a început în 1973, când cei de la Volkswagen au creat un cârnat cu aromă de curry pentru angajaţii săi. Apoi, de-a lungul anilor, currywurst-ul produs la Wolfsburg a ajuns să fie vândut la VW Autostadt, iar apoi la câteva magazine de pe teritoriul Germaniei.

Jurnaliştii de la Bloomberg TV au realizat un reportaj în interiorul fabricii de cârnaţi Volkswagen, reportaj pe care îl puteţi viziona mai jos. Aşadar, dacă ajungeţi vreodată la fabrica producătorului german, nu uitaţi să comandaţi o porţie de cârnaţi, dar şi un ketchup Volkswagen. Da, nemţii au şi un sortiment de ketchup creat special pentru cârnaţii lor.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ