Ion Iliescu, mesaj DUR după atentatele din Franța

| 11 ian, 14:49

Ion Iliescu a fost prezent, duminică, la Ambasada Republicii Franceze, pentru a aduce un omagiu victimelor atentatului din Franța, de la redacția revistei satirice Charlie Hebdo.

”Asemenea ieşiri, în 2014, de primitivism şi de sălbăticie sunt de neacceptat, aşa că, pe de o parte, am apreciat reacţiile de solidaritate care au apărut imediat după aceea şi de condamnare a unor acte criminale şi de primitivism pur şi simplu în această perioadă de evoluţie a societăţii şi solidaritatea românilor cu Franţa şi cu francezii, de care ne leagă o istorie întreagă”, a afirmat Ion Iliescu.

Fostul președinte a adăugat că atacul terorist nu are nicio legătură cu religia. “Sigur că nu, trebuie o atitudine de condamnare a acestui act, este un primitivism de neacceptat în zilele noastre, dar acesta este realitatea pe care trebuie să o judecăm cu toată luciditatea”, a adăugat Iliescu.

Citește și: Neagu Djuvara, despre atentatele din Franța: O RĂZBUNARE a istoriei

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ