Lucian Mândruţă, ipoteză ŞOC în cazul avionului prăbuşit: A fost pilotat INTENŢIONAT în munte

| 24 mar, 15:36

Deţinătorul unei licenţe de pilot, Lucian Mândruţă, consideră că este "absolut dubioasa prabusirea avionului Germanwings".

"Asa cum se vede pe planul de zbor, coborarea incepe brusc, fara pierdere de viteza, ba chiar cu o usoara crestere a ei. Practic, asta ne poate face sa excludem o cedare a ambelor motoare, pentru ca viteza mentinuta de avion e peste cea de siguranta, cu mult.

Citeşte şi: BREAKING NEWS: Un avion cu 150 de oameni la bord S-A PRĂBUŞIT în Franţa. Oficial francez: Nu sunt supravieţuitori

Ipoteze la aceasta ora:

Incendiu la bord, de unde si necesitatea coborarii bruste. Totusi, nu se explica de ce nu au cautat un aerodrom macar.

Cedare a unui motor si a liniilor hidaulice. Posibil aici o anumita pierdere de control asupra aparatului, dar pare totusi prea bine mentinut pe traiectoria de coborare.

Sinucidere a unui pilot. Practic, avionul e pilotat inadins in munte. Trebuie mai multe informatii.  Atac terorist, cu acelasi procedeu: zbor controlat pana la izbirea de munte. Revin cu detalii cand mai apar"
, scrie Lucian Mândruţă pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 16:27
VIZIONARUL
.......mã' Lucian Mândrutã.........da' prost te-o fãcut mã'ta , mã'.........mã' boule..........în decembrie 2013 tribunalul suprem malayezian a dat sentintza finalã în care condamna statul israelian.......prima condamnare a israelului în "noua" lui "istorie" de dupã 1948...........în 2014 au "cãzut" 3 avioane malayeziene (ca replicã la "condamnare")........(se poate verifica ad'literam)........dupã ce netanyahu s-a autoinvitat la "defilarea" de la Paris , în urma atentatului cu "revista de caricaturi" shi "magazinul evreiesc" pentru cã obama a "refuzat" participarea , încep sã "cadã" avioane shi în Franta, pentru cã hollande nu l-a invitat la "defilare".........va cãdea shi hollande , ca shi obama imediat dupã "ultima" lunã "sângerie" a "calendarului ebraic"........este SCRIS.........nu s-ar fi "întâmplat" altfel............dar "mintea" ta nu pricepe ce se întâmplã iar gura ta vorbeshte fãrã de tine..............între 10.01.2013 shi 30.11.2019 este "perioada tribulatziunilor" .......mijlocul este 21.06.2016...........ALIANTZA dureazã 1260 de "zile" shi "PRÃPÃDUL" încã 1260 de "zile".........nu scapã "cine poate" (adicã cei cu bañi).........este SCRIS cine.............dacã vreun CITITOR al acestui articol are posibilitatea sã-l atentzioneze pe Lucian Mândrutã sã "citeascã" shi el acest articol , acest cititor ar fi mai presus de dimensiunile galactice...........Nostradamus nu era nici fanatic , nici sharlatan , asha cum l-au caracterizat "speculantzii"............."speculantzii" sunt PLÃTITZI la "greu" ca sã "vorbeascã" cum vor "plãtitorii"..........dar nu gãsesc prea multzi fraieri ca sã-i creadã............unii vor crede cã acest articol e o "glumã".........se vor trezi din "adormire" dar va fi prea târziu........"scânteia" se aprinde pe 21.06.2016..........vor cãdea bombele nucleare ca "merele din pom" în al doilea shi treilea an
24 mar, 16:24
cucu
ipoteza soc a unui om aflat in stare de soc de mai multa vreme.sireacul,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ