O mare vedetă face dezvăluiri INCREDIBILE: Tatăl meu a murit cu mine de mână

| 27 dec, 2014

Mihaela Rădulescu (45 ani) şi-a deschis sufletul şi a vorbit, într-un interviu acordat recent, despre cea mai mare pierdere suferită anul acesta: moartea tatăl lui, Florin Ţiganu.

Despre Mihaela Rădulescu se poate spune orice, dar nu faptul că nu este o femeie puternică. Viaţa i-a dat numeroase lovituri, iar, de departe, cea mai dureroasă a fost pierderea tatălui ei, în urmă cu câteva luni, pe care a tratat-o cu demnitate, însă, modul în care părintele ei şi-a luat adio de la  viaţa pământească o să o urmărească mult timp de acum înainte.

"Tatăl meu a murit cu mine de mână. N-a mai murit până acum lângă mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult și care continuă să mă urmărească pentru că a fost o trecere foarte rapidă de la tatăl meu cel sportiv și bine făcut la un om redus la 45 de kg, măcinat de un cancer generalizat, care s-a stins ținându-mă de mână. 

N-am putut să zac într-o stare de doliu vizibilă, adică să fiu mereu în acord cu ceea ce simțeam pe dinăuntru. Cred că m-a ajutat puțin și faptul că a trebuit să mă întorc la muncă, a trebuit să zâmbesc din nou și să mă port ca un om căruia nu i s-a întâmplat ceva atât de sfâșietor. Mai mult, știind că eu sunt stânca în familia mea, a trebuit să fiu așa și pentru ceilalți, pentru mamăa și fratele meu, care e mult mai sensibil decât mine. M-am trezit iar în situația de a fi cea care îi mobilizează pe toți, care trece mai ușor peste moment, chiar dacă mă doare tare",
a spus Mihaela Rădulescu pentru revista Elle.

La scurt timp de la tragedie, viaţa Mihaelei Rădulescu s-a schimbat radical. Cu un gol imens în suflet, dragostea i-a zâmbit din nou. L-a întâlnit pe celebrul austriac Felix Baumanger, la braţul căruia a uitat de doliu, cel puţin aparent, şi continuă să-şi trăiască viaţa intens.

Recunoaşte că a muncit doi ani ca să obţină un interviu de la el, iar întâlnirea lor a fost una cu emoţii.

"Era şi-o zgândăreală muierească acolo – pentru că, până la urmă, trebuie să admitem, omul are farmec, arată de senzaţie, e un personaj interesant, adică nu poţi să fii de piatră când te afli la doi metri de el. Aşa că întâlnirea a fost oarecum condimentată, ca să zic aşa, cu ceva emoţii“, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ