O pădure din România, în topul celor mai înspăimântătoare locuri din lume

| 31 oct, 2013

Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca a fost inclusă recent într-un top al celor mai înfiorătoare zece locuri din Europa, întocmit de cotidianul britanic The Guardian.

Clasamentul realizat de jurnaliştii străini cu prilejul sărbătorii de Halloween poziţionează pădurea respectivă pe locul al şaselea. „Mulţi turişti care merg în România se înghesuie la Castelul Bran, dar castelul lui Dracula este mai degrabă un kitsch, decât un loc care să-ţi provoace fiori”, precizează sursa citată.

„Pentru senzaţii cu adevărat puternice, mergeţi în pădurea Hoia-Baciu din al doilea cel mai populat oraş din România, Cluj-Napoca. Într-o ţară plină de păduri înfricoşătoare, acest loc este subiectul a numeroase poveşti de groază, cu stafii şi OZN-uri (...)”, mai scriu jurnaliştii străini.

Topul este condus de Biserica de Oase din Cehia, Oraşul Morţilor (Osetia de Nord) din Rusia şi Catacombele Capucinilor (Palermo, Italia).

Sunt incluse în clasament şi Dealul Crucilor (Šiauliai, Lituania), Cripta Sfintei Maria (Roma, Italia), Cripta Capucină (Brno, Cehia), Capela de cranii (Kudowa-Zdrój, Polonia), Casa oaselor (Halstatt - Hallstatt, Austria) şi Mumiile Vodnjan (Vodnjan, Croaţia).

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ