REFERENDUM ÎN GRECIA: 44,1% dintre greci sunt de acord cu măsurile de austeritate

| 04 iul, 13:23

Aproximativ 44,1% dintre greci susţin un răspuns 'Da', în timp ce 43,7% se pronunţă pentru un răspuns 'Nu' înaintea referendumului de duminică ce ar putea decide viitorul ţării în zona euro, indică un sondaj de opinie dat publicităţii vineri, relatează Reuters.

Potrivit sondajului de opinie difuzat de Mega TV, 5,9 % dintre subiecţii chestionaţi s-au declarat indecişi. Grecia urmează să organizeze duminică un referendum privind acordul cu creditorii internaţionali, un scrutin care ar putea decide viitorul său în cadrul zonei euro după ce nu a putut achita o rată de împrumut către Fondul Monetar Internaţional (FMI) în valoare de 1,6 miliarde de dolari până la 30 iunie.

 

loading...

Ştirile orei

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 10:40
daniel ionescu
pentru monica
esti o nesimtita de ultima speta. prezenta ofertei tale la un articol de interes major (dincolo de oportunismul pe care-l convoaca) duce in derizoriu mesajul. sictir!
04 iul, 23:58
Monica
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ