SAMARAS, direct: La referendum se va decide de fapt dacă Grecia rămâne sau nu în zona euro

| 03 iul, 21:09

Liderul opoziţiei din Grecia, fostul premier conservator Antonis Samaras, le-a cerut grecilor ca la referendumul convocat de actualul premier Alexis Tsipras pe tema propunerilor creditorilor internaţionali să voteze 'Da', pentru a se evita ieşirea ţării din zona euro, relatează agenţia EFE, transmite Agerpres.

 

'Duminică votăm da sau nu pentru euro, nu votăm pentru nicio propunere', a afirmat Samaras într-un mesaj televizat. În opinia sa, partidul Syriza, aflat la guvernare, 'a dorit de la început să scoată ţara din zona euro cu consimţământul poporului nostru'. Samaras a acuzat de asemenea Syriza că a divizat populaţia prin convocarea referendumului şi că minte atunci când spune că dacă votul majoritar va fi 'Nu', atunci va semna imediat un acord mai bun cu creditorii internaţionali.

'Fac apel la toţi grecii să vină uniţi la urme (...) şi să rămână uniţi şi în ziua următoare, pentru că nu votăm doar pentru euro, votăm pentru Grecia, pentru o Grecie puternică', şi-a încheiat Samaras mesajul.

 

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 21:42
Dumitrita
Oferta de munca
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ