Sunt cele mai mari greşeli! Uite ce să NU faci la interviul de angajare ca să primeşti slujba

| 20 noi, 2013

Nesiguranţa, nervozitatea şi lipsa interesului pentru job se regăsesc în topul celor mai mari greşeli făcute de către candidaţi în timpul interviului de angajare, potrivit unui studiu.

Potrivit BestJobs.ro, experienţa profesională şi compatibilitatea cu jobul pentru care a aplicat nu sunt singurele criterii care îi pot garanta unui candidat un loc de muncă, fiind important pentru un angajator şi dialogul din timpul interviului care poate da mai multe informaţii despre candidat decât CV-ul.

Iniţiatorii studiului au chestionat specialişti în resurse umane, care au identificat mai multe greşeli făcute de candidaţi la interviu.

Unii candidaţi recunosc că au aplicat pentru că nu au alte opţiuni în piaţă, alţii întârzie, nu ştiu pentru ce post au venit sau nu au o ţinută corespunzătoare, potrivit specialiştilor.

Alte minusuri sunt neconcordanţele majore între CV şi ceea ce prezintă candidatul în timpul interviului, precum şi o atitudine de superioritate afişată de candidat.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ