Dezvăluirea CRUNTĂ a unui analist politic: cum este ABUZATĂ Alina Bica în puşcărie

| 05 mar, 08:35

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat azi un articol despre Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Într-o postare pe blogul său personal, Cristoiu dezvăluie un abuz pe care-l consideră „incalificabil”, anume că Alina Bica e ţinută de trei luni în puşcărie fără a fi judecată.

Iată articolul publicat de Ion Cristoiu:

Un abuz incalificabil: Alina Bica e de trei luni în pușcărie fără a fi judecată!

N-o cunosc pe Alina Bica.

N-am văzut-o la vremea șefiei la DIICOT nici măcar la televizor.

După arestarea preventivă am întrebat încolo și încoace printre mai tinerii confrați (evident, am ocolit ofițerii acoperiți din presă, deși ar trebui să spun, și ofițeresele acoperite din presă, pe două dintre ele urmărindu-le cum ajung la orgasm cînd aud cuvîntul cătușe).

Am aflat astfel că Alina Bica e o personalitate a magistraturii noastre.

Spre deosebire de Codruța Kovesi, alintată și Lulutza, care a fost timp de zece ani, din cauza unei rătăciri a lui Traian Băsescu, numai și numai șefă, de mă întreb dacă mai știe cum se face un dosar, fie și pentru un hoț de găini, Alina Bica a lucrat timp de 10 ani în cadrul DIICOT. Mult mai important, ca secretar de stat la Justiție, timp de trei ani, între ianuarie 2009 și mai 2012, a condus ministerul ca un adjunct al ministrului. E autoarea celor două Coduri istorice ale României postdecembriste.

Ei bine, Alina Bica stă în arest preventiv din 22 noiembrie 2014.

O femeie e ținută la pușcărie de trei luni, fără a fi judecată și, din cîte se vede în Justiția noastră plină de colaboratori ai noii Securități, se pare că va mai sta.

Repet, Alina Bica n-a fost nici măcar la prima ședință de judecată. Planul noii Securități e s-o țină în arest preventiv pînă cînd va fi condamnată definitiv.

EXPLOZIV! Ce strategie au avocaţii Elenei Udrea ca să o scape din AREST

De ce?

Mai întîi, pentru a-i face pe plac Codruței Kovesi, care o urăște multilateral: ca procuror care ar fi putut să-i ia locul, ca amică a Elenei Udrea (cea care a văzut cum se smiorcăia Lulutza în Biroul Oval de la Cotroceni), ca femeie.

Apoi pentru a o face s-o dea în gît pe Elena Udrea și pe Traian Băsescu.

Mult mai important, Alina Bica e ținută în arest preventiv de trei luni și va mai fi ținută mult și bine, pentru a nu vorbi.

Dacă vorbește, multe capete s-ar putea să capete diaree.

N.B: Cineva care mi-a citit pamfletele despre Codruța Kovesi, mă întreabă dacă nu mă tem că mă va da în judecată pentru pagube morale.

Nu numai că nu mă tem, dar chiar îmi doresc.

Am dat-o în judecată pe Codruța Kovesi pentru pagube morale.

Ca să înțelegeți cum funcționează Justiția noastră, am pierdut procesul (voi merge la CEDO), fără ca Lulutza să catadicsească să vină în sala de judecată – eu am fost și am vorbit – ba chiar fără să-și angajeze un avocat!

Dacă mă dă în judecată, poate se prezintă, în fine, în sala de judecată, dat fiind că nimeni nu-i mai presus de Lege. Sau, mai știi, la cît de căcăcioși sunt judecătorii cînd vine vorba de temuta șefă a DNA, nu-i exclus să cîștige procesul fără să se prezinte și fără să-și pună avocat.

Adevărul a ieşit la iveală. De ce vrea KOVESI capul lui UDREA

loading...

Ştirile orei

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 20:57
brastaviceanu
aveti dreptate toti acestia care ne/au furat , si/au batut joc de noi, ne/au tinut pe loc timp de 25 de ani si care ne/au adus intr/o stare de calicie crunta sa stea liberi si sa se bucure de produsul "muncii "lor.
Sincer ma intreb cand au mosit codul penal si de procedura oare oameni astia au fost beti sau drogati, nu s/au gandit ca pot ajunge si ei "beneficiarii" lor.
05 mar, 18:20
cotizatie
si ?
nu era mai bine sa nu faca ea prostii sa nu ajunga asa ? si de ce o plangeti pe ea ? oamenii simpli care stau in arest cu lunile nu-i vedeti ?
05 mar, 15:34
meri
Sant de acord cu D-ul Cristoiu legea nu ar trebui sa permita arest preventiv mai mult de 30 de zile.Daca in acest timp nu sa demonstrat vinovatia lor, sa fie trasi la raspundere cei care au facut abuz cu puterea lor inzestrati de statul roman .Eu cred ca si Bica si Udrea sant hartuite. Mi se pare aberant ca ei nu pot fi cercetati liberi asa cum au fost si alti (Voiculescu).
05 mar, 16:50
Ionica
Degeaba esti de acord cu Don Ardei Umplut ca eu nu sint de accord cu voi ! Si sotul Udrei a cotcodacit abia dupa 3 luni de arest preventiv , ,altii sint mult mai rezistenti, . Ma mir ca Cristoiu le ia apararea si ma mir ca nu le declara *fete mari* adica virgine. ,pe nevinovatele astea doua. Va este necaz ca d-na Kovesi le-a descoperit pe aceste protejate de care destui s-au indoit ca pot fi cercetate si arestate. Stati linistiti ca si zilele lui Basescu sint numerate,ii vine si lui rindul, nu scapa de mina Legii, cu toate ca multi sustin ca este acoperit de Kovesi. Nimic mai neadevarat. O sa vedeti o femeie hotarita,determinata si corecta.Relax.....
05 mar, 17:42
Popescu
arestare
Iertati-mă,vorbiti in necunostinta de cauză! Stiti cum se numesc astfel de oameni! va ro sa faceti efortul de a va informa inainte de a va da cu parerea!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ