Veste TOTAL NEPLĂCUTĂ pentru Mihaela Rădulescu

| 18 dec, 2014

Mihaela Rădulescu a reuşit să deranjeze atât de tare un soţ al unei priente, astfel încât bărbatul a obţinut în instanţă o decizie prin care îi interzice divei să mai posteze pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a intervenit în scandalul iscat între Mihaela Rădulescu şi soţul unei prietene de-a vedetei, o cunoscută creatoare de modă.

Instanţa a obligat "pârâta (n.r. - Mihaela Rădulescu) să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant (...) de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea". În plus, Mihaela este obligată "să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (...) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook". Totul ar fi început după ce Mihaela, martor în procesul de divorţ iscat între creatoarea de modă şi soţul acesteia, ar fi postat mai multe comentarii răutăcioase la adresa bărbatului. Decizia instanţei nu este definitivă, scrie spynews.ro.Trebuie spus că este pentru prima oară când instanţa interzice unei persoane o anumită activitate pe site-ul de socializare.

Radu Budeanu este în proces de divorţ cu creatoarea de modă Dana Budeanu, iar Mihaela a fost martor în acest proces.

Radu Budeanu este fondatorul revistei de paparazzi Ciao.

loading...

Ştirile orei

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2014
eva
munca la domiciliu
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
19 dec, 2014
Claudiu Popescu
- Platforma noua similara cu Facebook / Skype
- Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea de clienti!
Promotii:
- La inscriere primesti voucher in valoare de 100€
- Pentru fiecare persoana care o inviti primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar
- Platforma este operabila incepand cu 20 decembrie !!!!

LOCURILE SUNT LIMITATE

Profitati acum!!
Accesati linkul de mai jos
http://www.give5.club/?VoucherCode=105870
18 dec, 2014
Elena
Cea mai buna oferta de lucru !
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
19 dec, 2014
eugen
informatii
buna.spuneti -mi in ce consta aceasta activitate-ce domenii desfasoara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ