Băsescu, întrebat despre accident: Dacă eu nu ştiu decât că a fost un accident, ce vreţi să vă spun?

| 21 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu, aflat marţi în vizită oficială în Teritoriile Palestiniene, a fost întrebat de jurnaliştii români care îl însoţesc ce spune despre accidentul aviatic din Apuseni, el răspunzând: "Dacă eu nu ştiu decât că a fost un accident, ce vreţi să vă spun?", scrie Mediafax.

După întâlnirea pe care a avut-o la Ramallah cu românii din Teritoriile Palestiniene, preşedintele a fost întrebat de jurnaliştii români ce spune despre accidentul aviatic din Apuseni.

"Doamnă, dacă eu nu ştiu decât că a fost un accident, ce vreţi să vă spun?", a replicat Traian Băsescu, fără a face alte declaraţii despre acest subiect.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ