Cântărea doar 26 de kilograme. Cum arată această tânără înainte să se angajeze la McDonald's

| 22 noi, 2013

Jo Thompson, o britanică în vârstă de 21 de ani, a suferit încă de când era mică de anorexie. La vârsta de 17 ani cântărea doar 26 de kilograme. Tânăra a fost diagnosticată cu anorexie la vârsta de 11 ani, notează Daily Mail.

În prezent, Jo Thompson duce o viaţă normală, cu o greutate normală, în ciuda faptului că medicii nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire. Tânăra consideră că faptul că s-a angajat la McDonald’s a ajutat-o să se vindece.

Daily Mail scrie că în adolescenţă britanica a mâncat timp de 6 ani doar mazăre şi bea apă. În plus, pentru a-şi menţine greutatea, făcea exerciţii fizice.

Din cauza stilului de viaţă dezechilibrat tânăra a ajuns la spital, unde a fost internată timp de 6 luni, perioadă în care medicii s-au luptat să o menţină în viaţă. La 17 ani nu cântărea mai mult de 26 de kilograme, motiv pentru care medicii i-au spus că nu va trăi mai mult de 48 de ore.

În urma diagnosticului pus, Jo a decis că este momentul să ia măsuri, astfel că s-a angajat la McDonald’s şi a început să mănânce mâncarea de tip fast-food care se vindea în acest restaurant.

La locul de muncă şi-a găsit şi iubirea vieţii ei. Aceasta s-a îndrăgostit de Zoheb Khan, managerul filialei la care lucra. În prezent, cei doi au doi copii: Zaki şi Amelia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ