Capitala s-a luminat de Sărbători. Primarul Oprescu a aprins cele 3 milioane de beculeţe, de Sfântul Nicolae

| 06 dec, 2013

Bucureştiul s-a împodobit de sărbătoare. În seare de 6 decembrie, primarul Sorin Oprescu a aprins luminiţele de Sărbători de pe marile bulevarde ale Capitalei. Totodată, bucureştenii se vor putea bucura în perioada sărbătorilor de iarnă şi de târguri de profil, de unde vor putea cumpăra cadouri pentru cei dragi.

În Capitală, de sarbători vor fi deschide mai multe târguri de Crăciun. "Un târg va fi pe trotuarul din faţa magazinului Unirii, mergând pe toată lungimea. O să fie târgul de la Piaţa Universităţii şi or să mai fie şi în Parcul Herăstrău, organizate de primării. Apoi, din 5-6 ianuarie, se strânge tot şi intrăm în normalitate", a mai spus edilul.

Şi Muzeul Ţăranului Român găzduieşte, între 6 şi 8 decembrie, marele Târg de Sfântul Nicolae. Meșterii vă așteaptă la târg cu: ii, podoabe, opinci, cergi, scoarțe, coșuri de nuiele, căuce, străchini, oale de sarmale, jucării, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genți, alambicuri, blidare, copăițe, sărărițe, furci, pipernițe, găvane, lingurare, cavale, păretare, lăicere, ștergare, lăzi de zestre, catrințe, cămăși, fote, cahle, clopoței, zurgălăi, sorcove, turtă dulce, cozonaci, miere, plăcinte, cofeturi, kürtős kalács, țuică, vin, măști, linguri, fluiere, ocarine, împletituri din pănușe, oale, scăunașe... și câte și mai câte.

Ca în fiecare an, la sala Dalles din centrul Bucureştiului va fi organizat târgul de Crăciun. Timp de aproape o lună, între 28 noiembrie și 24 decembrie, de la ora 10.00 până la 20.00, vizitatorii vor putea descoperi ultimele tendințe în arta de a face daruri de sărbători. Vezi aici pagina de Facebook: Galeria Dalles.

Un târg de Crăciun va fi organizat vineri, 13 decembrie, de Ambasada Germaniei la Bucureşti, în colaborare cu diferite organizaţii locale angajate în plan social, anunţă luni misiunea diplomatică. Târgul va avea loc de la ora 16.00 la ora 20.00, în parcarea Ambasadei Germaniei, str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, sector 1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ