Cod galben de ploi în 25 de judeţe, până joi după-amiază

| 15 mai, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, o atenţionare Cod galben de ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului valabilă în 25 de judeţe până joi după-amiază la ora 18,00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat instabilitatea atmosferică va continua să se manifeste în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină.

În Banat, cea mai mare parte a Olteniei şi a Moldovei, nordul Munteniei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi izolat, cu precădere în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, 40...50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor mai semnala şi în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, iar în prima parte a nopţii de joi spre vineri va continua să plouă în special în nord-estul şi sud-vestul teritoriului.

Tag-uri: cod galben, meteo, ploi, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ