Declaraţia INCENDIARĂ a unui membru CSM: Judecătorii nu mai cunosc legea

| 04 mar, 23:31

Judecătorul Cristi Danileț, membru CSM, conturează un tablou al sistemului judiciar din România și susține că o problemă importantă în România este faptul că cetățenii nu au acces la Justiție, la informație, scrie Avocatura.com.

“Legile nu sunt publice. Ele aparțin Statului, legile sunt editate de către Stat, de către Monitorul Oficial, însă ele sunt vândute, inclusiv instituțiilor publice. Sunt vândute. Deci ele nu sunt publicate în mod oficial, de către Stat, la liber, și să poată fi cunoscute de către populație”, spune Danileț.

Citeşte şi:  CSM: Elena Udrea, Adrian Sârbu şi Kelemen Hunor au afectat independenţa justiţiei

Judecătorul Danileț subliniază faptul că oamenii nu știu ce au voie și ce nu au voie să facă, nu știu ce se va întâmpla cu ei dacă vor încălca o lege.

“De aceea, cred că trebuie să găsim, cumva, alternative. Și, oricum, societatea se juridicizează foarte mult. Cred că nu există domeniu care să nu fie reglementat legal. Astăzi deja a devenit o imposibilitate să mai cunoști legea. Inclusiv judecătorul nu mai cunoaște, astăzi, legea. Și atunci, îmi pun problema, și eu și alți colegi de-ai mei, cum am putea să îndrumăm oamenii. Ce să facă, să nu încalce legea?”, mai spune membrul CSM.

Tag-uri: Cristi Danileț, csm
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 07:42
Adam
Oferta pentru toate judetele
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ