Din puţul gândirii Elenei Udrea sau ghinionul unei minţi odihnite

| 13 mai, 2014

Elena Udrea nu ratează niciun moment pentru a fi ridicolă. Ultima declaraţie a şefei PMP frizează orice logică de bun-simț. În încercarea disperată de a atrage atenţia cu orice preţ, fostul ministru al Guvernului Boc nu face decât să se pună pe sine în situaţii care mai de care mai penibile. Ultima ispravă a primei blonde a ţării este atacul jenant la adresa premierului Victor Ponta cu privire la însoţirea delegaţiei României la Eurovision.

Într-un moment de respiro al gândirii calculate, Elena Udrea l-a acuzat pe Victor Ponta pentru faptul că a asistat la finala Eurovision de la Copenhaga alături de soţia sa, susţinând că acesta a purtat ghinion echipei României.

“Victor Ponta le poartă ghinion românilor", a spus Elena Udrea, neratând şansa de a comenta şi fotografia pe care premierul şi-a făcut-o înainte de finala Eurovision alături de Paula Seling şi Ovi.
“Din păcate, nu a putut să-şi facă fotografie cu echipa României din postura de câştigătoare. Cum Victor Ponta i-a purtat ghinion, echipa României a pierdut”, a mai spus Udrea.
Declaraţia PMP-istei nu îi face cinste şi nici nu îi onorează inteligenţa, afirmaţiile Elenei Udrea fiind atât rău-voitoare, cât mai ales puerile, trădând o logică liniară.
Obsesia Elenei Udrea de a-l ataca cu consecvenţă pe premier au făcut-o pe aceasta să lovească indirect şi în reprezentanţii României la Eurovision, considerând că aceştia au pierdut. Realitatea în schimb este alta. Dintr-un număr total de 37 de ţări participante, România a reuşit să se califice în finală. Iar dintr-un număr de 26 de ţări finaliste, echipa formată din Paula Seling şi Ovi a reuşit să se claseze în prima jumătate a clasamentului, pe un onorant loc 12. De altfel, Victor Ponta s-a arătat mândru de modul în care cei doi cântăreţi ne-au reprezentat în competiţia finală.
“Sunt mândru că Paula Seling şi Ovi ne-au făcut cinste aseară la finală Eurovision. Mă bucur că am luat maximul de puncte de la Republica Moldova”, a afirmat premierul Victor Ponta. Primul-ministru s-a arătat încântat de faptul că Guvernul a reuşit să sprijine financiar participarea reprezentanţilor noştri la Eurovision. Totodată, premierul a fost însoţit de patru copii extrem de talentaţi care s-au făcut remarcaţi în cadrul unui concurs de muzică şi din ce se pare, cei mici s-au simţit de milioane la Copenhaga alături de Paula şi Ovi.
Premierul a mai spulberat şi una din marile temeri ale Elenei Udrea legată de costul deplasării sale la Copenhaga.
“Guvernul a sponsorizat cu o sumă echipa României, dar deplasarea mea a costat zero lei din bugetul de stat - a fost din fonduri private”, a precizat premierul Victor Ponta.
Încercările Elenei Udrea de a ieşi în faţă pentru a mai creşte notorietatea partidului său au avut în ultima vreme mai degrabă efectul de bumerang, evenimentul “paraşuta” sau ultima ei declaraţie stând mărturie. Cu un scor de aproape 4 ori mai mic decât cel prognozat pentru Alianţa PSD-UNPR-PC, Elena Udrea se agită de zor, doar-doar să o mai bage cineva în seama. Din păcate pentru ea, oricâte ştiri de presă ar crea, oricâte sărituri cu paraşuta ar executa, oricâte declaraţii belicoase ar face, realitatea este una singură : PMP va fi cel mai probabil ignorat de români pe 25 mai.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 2014
Ionut Cepaliga
dle Sultanescu,
Excelenta
am inteles ca a costat 0 lei din bugetul de stat...deplasarea
eram sigur..
intrebarea la care vreau sa aflu raspunsul:dar euro,cati?
13 mai, 2014
fan Ferenczy
de la Fery adunate ,inapoi la lume date...
"kurtoskalacs dintre craci , pentru toti postacii daci ..."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ