Diplomat român, implicat într-un accident rutier în Timiş

| 14 dec, 2013

Ștefan Glăvan, fost ambasador al României la Belgrad şi senator, a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în apropiere de Lugoj, la intrarea în localitatea Iosifalau. După ce diplomatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a dat peste cap de mai multe ori.

Accidentul în care a fost implicat fostul ambasador al României la Belgrad Ștefan Glăvan s-a produs la intrarea în localitatea Iosifălău, din județul Timiș.

"Mi-a apărut în cale un câine şi am vrut să-l evit. Am derapat şi m-am răsturnat cu maşina de câteva ori. Autoturismul este praf, eu am rămas încarcerat şi m-au scos echipele de intervenţii. Sunt bine, dar mi se fac mai multe investigaţii amănunţite", a declarat Ştefan Glăvan.

În urma accidentului mașina în care se afla fostul demnitar a fost grav avariată. În urma accidentului Glăvan a fost amendat de poliţişti.

În vârstă de 74 de ani, profesorul universitar Ştefan Glăvan a avut după 1990 două mandate de deputat şi unul de senator în Parlamentul României, iar în perioada 2000-2004 a fost ambasador al României la Belgrad. Din 2010 lucrează la Institutul Diplomatic Român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2013
florin
accident
la ce dracul iti mai da politia asta tampita amenda dupa ce ca ai scapat cu viata din accidend cara a avut ca urmare doar avarierea propriei tale masini si atat chiar nu inteleg ? e prostie mondiala cred si normal romania nu trebuie sa faca exceptie la asa ceva ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ