DNA percheziţionează casa şefului CJ Mehedinţi, Adrian Duicu

| 02 apr, 2014

Percheziţiile DNA care se desfăşoară miercuri în judeţul Mehedinţi vizează şi domiciliul preşedintelui CJ, Adrian Duicu, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta DNA se referă la suspiciuni în legătură cu persoane cu funcţii de conducere din poliţie şi CJ Mehedinţi, dar şi cu patroni de firme. Societăţile ar fi fost controlate de persoane cu funcţii de conducere în instituţii publice, precizează sursele citate.

Potrivit acestora, se efectuează percheziţii şi la Primăria Orşova şi la instituţia Cadastrului din aceeaşi localitate.

Procurorii anticorupţie efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la peste 20 de adrese din municipiile Orşova, Drobeta Turnu Severin şi Craiova, între care sediile unor instituţii publice şi ale unor societăţi comerciale, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Cercetările au legătură cu o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârşirii, în perioada 2012-2013 şi în luna ianuarie 2014, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici cu funcţii de conducere în plan local, precizează DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ